Soprano Titanium laser

Superieure resultaten met de Soprano Titanium De driedimensionale Soprano Titanium laser geeft in één puls een combinatie van de Alexandrite, Diode en Yaglaser. Een behandeling met de Soprano Titanium is de meest effectieve manier om ongewenste haargroei op ieder huid- en/of haartype te behandelen.

De kunst van een zijdezachte, haarvrije huid

De nieuwste ontwikkeling in laser ontharen: een pijnvrije, zeer effectieve oplossing die ongewenst haar verwijdert. Dankzij de unieke 3D-technologie en het verbeterde koelsysteem ICE Plus, kunt u nu zelf ervaren om met de nieuwste techniek snel en comfortabel behandeld te worden; met een zijdezacht en haarvrij resultaat.

Nagenoeg pijnloos een gladde huid

Ontharen met Soprano biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. Denk bijvoorbeeld aan de gepatenteerde SHR™ techniek, de extra grote behandelkop en het compleet vernieuwde koelsysteem. Met deze unieke combinatie zorgt Soprano voor een snel en effectief resultaat – en dit ook nog nagenoeg pijnloos!Het mooie van 3D

Met de exclusieve 3D-technologie combineert Soprano de drie meest effectieve lasergolflengten (755nm, 810n, en 1064nm) in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren van het haarzakje. Dit betekent dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling - een huid die langer haarloos blijft.

Ultiem huidcomfort dankzij ICE Plus

Vergeet pijn of ongemak. Soprano bevat een nieuw ontworpen koelsysteem, ICE Plus, dat speciaal is ontworpen om uw huid gedurende de gehele behandeling perfect gekoeld te houden. U kunt volledig ontspannen de behandeling ondergaan en uitzien naar een glad en haarvrij resultaat.40% sneller!

De nieuwste innovatie is de extra grote TRIO 4cm2 behandelkop. Dit betekent dat grote behandelgebieden opgedeeld kunnen worden tot zelfs een formaat van een A4-tje. Dit verkort de behandeltijd aanzienlijk en maakt het gehele ontharingsproces veel comfortabeler en gemakkelijker.

Veiligheid voor alles

SHR™ zorgt voor een geleidelijke verwarming van het weefsel. Door meerdere pulsen in een zeer korte tijd toe te dienen, schakelt Soprano effectief de haarfollikel uit, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen. De behandeling kan op elk moment van het jaar uitgevoerd worden, ook tijdens de zomermaanden en bij een gebruinde huid.