Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage waarbij het onderhuidse bindweefsel (onderste laag van de huid) door diverse specifieke technieken wordt gemasseerd, dit zorgt voor huidversteviging. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd en de werkstoffen beter worden opgenomen. De zuurstoftoevoer, glans, egaliteit van de huid wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd!

Maak een afspraak Brochure

De beste manuele manier van huidverbetering

Het is een intensieve massage maar niet extreem pijnlijk! Direct na de behandeling is de doorbloeding van de huid verhoogd, hierdoor kunt u wat roodheid hebben in het gezicht, dit neemt in een aantal uren af. Wel kunt u tot 24 uur na de behandeling een loom gevoel ervaren, dit komt omdat het lichaam zich gaat herstellen.

Contra-indicaties

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste, die samen met u kijkt naar de behoefte van de huid. Voordat er gestart wordt met de bindweefselmassage worden de contra-indicaties (redenen waarom het niet zou kunnen) doorgenomen voorbeelden hiervan zijn:

  • Hartklachten
  • Bloedziekte/hemofilie en/of bloeddrukproblemen
  • Gebruik van corticosteroïden/prednison
  • Zwangerschap
  • Het gebruik van bloedverdunners
Verdere contra-indicaties worden tijdens de behandeling doorgenomen en toegelicht.

De behandeling is uitermate geschikt voor een doffe, slecht doorbloede, verslapte, gestuwde en acne huid, maar eigenlijk geschikt voor alle huidtypes.

De behandeling kan op verschillende manieren worden ingezet:

EEN KUUR VAN ZES KEER

Tijdens de kuur wordt het meest optimale resultaat behaald! De behandeling wordt zes weken achter elkaar één keer in de week uitgevoerd. Om een mooie doorbloeding te krijgen en eventuele verklevingen los te masseren. De kuur kan één keer of twee keer per jaar gedaan worden, dit ligt aan de behoefte van de huid. Tijdens deze behandelingen wordt de huid gereinigd en 45 minuten gemasseerd.


LOSSE BINDWEEFSELMASSAGE

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en 45 minuten gemasseerd. Deze behandeling kan ingezet worden om éénmalig de huid een boost te geven of één keer in de zes a acht weken om het resultaat van de kuur hoog te houden.


GECOMBINEERD MET EEN GEZICHTSBEHANDELING MET VALMONT

De bindweefselmassage wordt met de gezichtsbehandelingen van Valmont gecombineerd. Door de bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden de werkstoffen van de Valmont producten nog beter opgenomen. De combinatie Valmont en bindweefsel massage versterkt het verstevigende resultaat van de huid. Deze behandeling kan ingezet worden om het resultaat van een kuur bindweefselmassage hoog te houden!

Huidanalyse

Voorafgaand aan deze behandeling is het mogelijk een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten te plannen. Tijdens dit consult stellen zij een uitgebreide huidanalyse op met behulp van de Observ 520 X.
Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.
Benieuwd naar uw huidconditie? Vermeld dan bij het maken van uw afspraak dat u een huidscan met de Observ 520x wenst.

SCHOONHEIDSSPECIALISTEN

Schoonheids- specialisten

Estelle Alink

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

In 2018 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Al sinds dat ik jong ben wist ik dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. Tijdens mijn opleiding merkte ik tijdens het behandelen van cliënten met acne dat ik wat diepgang miste. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook erg last gehad van acne en ik wilde er alles aan doen om dit beter te maken. Lees meer

Schoonheidsspecialisten

Huidtherapeuten en specialisten

JAMIE HOOGERBRUGGE

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Sinds 2010 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Schoonheids- specialisten

Pamela Janssens

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nadat ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste heb gehaald, heb ik de opleiding Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

Schoonheids- specialisten

ELISE VAN DER PLAAT- VAN LEEUWEN

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Ik heb mijn diploma Cidesco Beauty Therapist gehaald bij het Thomas Instituut te Rotterdam. Tijdens deze ben ik zowel opgeleid tot schoonheidsspecialiste als tot visagiste. Lees meer

Schoonheidsspecialisten

Schoonheids- specialisten

INGE PRINS

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Ik werk nu inmiddels 5 jaar bij MH Kliniek. Ik heb verschillende diploma's zoals: schoonheidsspecialist niveau 3, pedicure en allround schoonheidsspecialist. Lees meer

Schoonheidsspecialisten

Schoonheids- specialisten

CYNTHIA VAN DER VLIES

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

In 1992 heb ik mijn vakdiploma schoonheidsspecialiste en het Cidesco diploma (internationaal erkend diploma) gehaald.Sinds die tijd werk ik met veel plezier in deze branche. In 2016 ben ik ben MH Kliniek komen werken.
Lees meer

Schoonheidsspecialisten

KOSTEN VAN EEN BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage voor het gezicht€ 89,-45 min.
Bindweefselmassage voor het gezicht (kuur 6x 45 min.)€ 499,-
Maak een afspraak Brochure