Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage waarbij het onderhuidse bindweefsel (onderste laag van de huid) door diverse specifieke technieken wordt gemasseerd, dit zorgt voor huidversteviging. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd en de werkstoffen beter worden opgenomen. De zuurstoftoevoer, glans, egaliteit van de huid wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd!

De beste manuele manier van huidverbetering

Het is een intensieve massage maar niet extreem pijnlijk! Direct na de behandeling is de doorbloeding van de huid verhoogd, hierdoor kunt u wat roodheid hebben in het gezicht, dit neemt in een aantal uren af. Wel kunt u tot 24 uur na de behandeling een loom gevoel ervaren, dit komt omdat het lichaam zich gaat herstellen.

Contra-indicaties

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste, die samen met u kijkt naar de behoefte van de huid. Voordat er gestart wordt met de bindweefselmassage worden de contra-indicaties (redenen waarom het niet zou kunnen) doorgenomen voorbeelden hiervan zijn:

  • Hartklachten
  • Bloedziekte/hemofilie en/of bloeddrukproblemen
  • Gebruik van corticosteroïden/prednison
  • Zwangerschap
  • Het gebruik van bloedverdunners
Verdere contra-indicaties worden tijdens de behandeling doorgenomen en toegelicht.

De behandeling is uitermate geschikt voor een doffe, slecht doorbloede, verslapte, gestuwde en acne huid, maar eigenlijk geschikt voor alle huidtypes.

De behandeling kan op verschillende manieren worden ingezet:

EEN KUUR VAN ZES KEER

Tijdens de kuur wordt het meest optimale resultaat behaald! De behandeling wordt zes weken achter elkaar één keer in de week uitgevoerd. Om een mooie doorbloeding te krijgen en eventuele verklevingen los te masseren. De kuur kan één keer of twee keer per jaar gedaan worden, dit ligt aan de behoefte van de huid. Tijdens deze behandelingen wordt de huid gereinigd en 45 minuten gemasseerd.


LOSSE BINDWEEFSELMASSAGE

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en 45 minuten gemasseerd. Deze behandeling kan ingezet worden om éénmalig de huid een boost te geven of één keer in de zes a acht weken om het resultaat van de kuur hoog te houden.


GECOMBINEERD MET EEN GEZICHTSBEHANDELING MET VALMONT

De bindweefselmassage wordt met de gezichtsbehandelingen van Valmont gecombineerd. Door de bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden de werkstoffen van de Valmont producten nog beter opgenomen. De combinatie Valmont en bindweefsel massage versterkt het verstevigende resultaat van de huid. Deze behandeling kan ingezet worden om het resultaat van een kuur bindweefselmassage hoog te houden!

Huidanalyse

Voorafgaand aan deze behandeling is het mogelijk een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten te plannen. Tijdens dit consult stellen zij een uitgebreide huidanalyse op met behulp van de Observ 520 X.
Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.
Benieuwd naar uw huidconditie? Vermeld dan bij het maken van uw afspraak dat u een huidscan met de Observ 520x wenst.