Artsen en specialisten

Dr. M. Habib

Dermatoloog
Rijswijk

Dr Habib specialiseerde zich tot dermatoloog aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Zijn opleiding tot cosmetisch dermatoloog genoot hij aan het Erasmus Medisch Centrum onder begeleiding van dr. Peter Velthuis (oprichter van de Velthuis klinieken).

Habibbig

In 2015 behaalde hij zijn artsenexamen. Aansluitend behaalde hij een tweede mastergraad in Health Sciences, specialisatie in klinische epidemiologie (Erasmus Universiteit Rotterdam). Theoretische en praktische ervaring deed hij zowel nationaal als internationaal op: de Verenigde Staten (Harvard Universiteit), Zuid-Afrika (Groote Schuur Hospital) en Engeland (Cambridge Universiteit). In 2015 en 2019 verdiepte hij zijn expertise op de afdeling dermatologie van het Brigham and Women’s hospital, één van de aan Harvard geaffilieerde ziekenhuizen.

In 2020 ontving dr Habib de Jonge Dermatoloog Award tijdens het Wereld IMCAS congres in Parijs, een prijs uitgereikt op het vlak van cosmetische dermatologie.   Dr Habib beoefent hij de cosmetische dermatologie in volle breedte uit. Zijn kernwaarden als arts vormen een drieluik: ieder patiënt de allerbeste dermatologische zorg aanbieden,  gekoppeld aan veiligheid en wetenschappelijke onderbouwing.

Lidmaatschappen:

  • Deelcoördinator van “The International Master Course on Aging Science” (Parijs)
  • Lid van de Nederlandse vereniging voor Dermatologie en Venereologie
  • Lid van de Nederlandse vereniging voor Cosmetische Dermatologie.
  • Key officer van “The European Society of Cosmetic & Aesthetic Dermatology”.
  • Dr Habib geeft (nationaal en internationaal ) onderwijs en trainingen op het gebied van botox- en fillerbehandelingen en de behandeling van complicaties na fillers.