Artsen en specialisten

Paul van der Eerden

K.N.O.arts gespecialiseerd in aangezichtschirurgie

Dr. van der Eerden (1973) heeft sinds 2006 als KNO-arts ruime ervaring opgebouwd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

Schrijf een review over Paul
Chirurg

K.N.O.arts gespecialiseerd in aangezichtschirurgie
Ooglidcorrectie / wenkbrauwlifting

Dr. van der Eerden (1973) heeft sinds 2006 als KNO-arts ruime ervaring opgebouwd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Dr van der Eerden volgde zijn opleidingen aan de universiteiten van Leiden (LUMC), Rotterdam (Erasmus MC) met aansluitende meerdere fellowships in de aangezichtschirurgie. (Ter Gooi Noord, Nottingham, UK and Portland, USA).

Hij behaalde in 2006 het Amerikaanse examen van The American Board of Facial Plastic Reconstructive Surgery (Washington). In 2013 promoveerde hij op de chirurgische behandeling van huidkanker in het hoofd-hals gebied.

Hij is geregistreerd voor aangezichtschirurgie bij de Ned. Ver. van Keel- Neus- en Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd- Hals gebied en bij de European Academy of Facial Plastic Surgery. Hij publiceerde meerdere artikelen op het gebied van de reconstructieve aangezichtschirurgie. Tevens is hij cursusleider bij tweejaarlijkse cursus clinical facial anatomy & injection cursus in Amsterdam. (CFA)

(B.I.G.registratienummer 79051886801)