Fronsrimpels VERMINDEREN

Fronsrimpels behandelen wij door middel van een Injectable. Uw wenkbrauwen worden bij fronsbewegingen naar elkaar toe en iets naar beneden getrokken. Deze bewegingen maakt u vaak onbewust en vele malen per dag. Bijvoorbeeld als u geconcentreerd met iets bezig bent, of boos kijkt, of als de zon schijnt. Het gevolg hiervan is dat verticale lijnen kunnen ontstaan tussen de wenkbrauwen. Komt u uit de regio van Den Haag of Rotterdam en benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan nu een kosteloos en vrijblijvend consult in één van onze klinieken.


Rimpelbehandeling

DE BESTE BEHANDELING TEGEN FRONSRIMPELS

Bij de jonge en elastische huid trekken deze lijntjes nog vanzelf weg bij ontspanning van de fronsspier. Naarmate de huid ouder en minder elastisch wordt, ontstaan fronsrimpels en gaat de wenkbrauwstand omlaag. Bij een neutrale blik blijven deze rimpels en kunnen een norse, boze of strenge uitstraling geven. Naar enige tijd kan bovendien een dwarse lijn boven op de neus optreden.

We kunnen fronsrimpels op 2 manieren behandelden. Een rimpelbehandeling geeft bij de meeste mensen een goed, ontspannend effect waarbij de fronsrimpels vervagen of zelfs geheel verdwijnen. Daarnaast wordt de blik meer open en fris, onder meer doordat ook de wenkbrauwen wat omhoog komen. Soms staan de fronsrimpels al zo diep in de huid dat deze met alleen een rimpelbehandeling niet meer geheel verdwijnen. In dat geval kunnen de rimpels aansluitend op de rimpelbehandeling worden opgevuld met een Teosyal filler.


Lees meer over rimpelbehandelingen