Waxen en harsen

Harsen/waxen verwijdert haar met wortel en al uit de huid. Na het harsen heeft een haartje ongeveer 6 weken nodig om weer te gaan groeien. Dit in tegenstelling tot scheren. Bij scheren groeien de haartjes door. Binnen een paar dagen is het geschoren haartje weer zichtbaar en voelbaar terug.

EEN EFFECTIEVE EN VEILIGE MANIER VAN TIJDELIJK ONTHAREN

Harsen zorgt er in tegenstelling tot scheren voor dat het veel langer duurt voordat de haartjes terug komen. Na een eerste behandeling komen de haartjes pas terug na ongeveer 3 tot 4 weken. Bovendien komen de nieuwe haartjes, zeker na herhaaldelijke harsbehandelingen, steeds minder snel en zachter terug.

De beste zorg voor uw huid

De wax die we tijdens het harsen gebruiken is samengesteld uit niet irriterende bijenhoning en diverse harsen. De warme wax zorgt ervoor dat poriën verwijden waardoor ontharen gemakkelijk gaat. Gevoeligheid zal ook afnemen naarmate er vaker is geharst.

We gebruiken professionele producten om de huid voor te bereiden op de harsbehandeling. Ook na de behandeling wordt uw huid verzorgd. Wij gebruiken producten om te koelen en daarna te voeden voor een optimale verzorging van de huid.