Huidtherapeuten en specialisten

Esther Timmermans-Zebregts

Huidtherapeute

Na het afronden van mijn mbo-opleiding schoonheidsverzorging en het opdoen van werkervaring binnen de schoonheidsbranche, ben ik gestart met de hbo-studie Huidtherapie.

Esther

In 2015 heb ik deze studie cum laude afgerond, waarna ik als praktiserend huidtherapeute aan de slag ben gegaan en als docent huidtherapie onderwijs heb verzorgd. Tot de dag van vandaag werk ik met veel passie binnen de schoonheidsverzorging en huidtherapie, waarbij mijn focus ligt op het verbeteren van de individuele huidconditie.

Graag verwelkom ik u bij de MH huidkliniek voor een kosteloos en vrijblijvend consult, waarbij wij samen kijken hoe wij uw huid kunnen optimaliseren. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, waaronder laserbehandelingen, het verwijderen van huidverstoringen en gezichtsbehandelingen van ZO Skin Health en Valmont. Tevens kunt u mij binnen Eyelift tegenkomen tijdens de assistentie bij ooglidcorrecties.

Naast mijn werkzaamheden voor de MH huidkliniek en Eyelift ben ik actief binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), voldoe ik aan de kwaliteitseisen van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en houd ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date door het volgen van trainingen en nascholingen.