Huidverjonging

Deze behandeling met de fractional laser is simpelweg de beste huidverjongingsbehandeling zonder dat daar een chirurg aan te pas hoeft te komen. Al na enkele behandelingen ziet u fantastische resultaten die u een lange tijd zult behouden. De huid wordt aanzienlijk strakker en veerkrachtiger en tevens ziet de huid er zichtbaar jonger en gladder uit.

RESULTAAT VAN DE LASERBEHANDELING

  • Stralende egale teint
  • Vermindering rimpels en fijne lijntjes
  • Huidverstrakking
  • Vermindering pigmentvlekken
  • Het verbeteren van de porie structuur
  • Vermindering van kraaienpootjes rondom de ogen

FRACTIONAL LASER

De fractional laser is een nieuw type laser voor de huid. Deze methode werkt totaal anders dan andere bestaande technieken. De behandeling is namelijk zeer patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend.

DE BEHANDELING

De fractional laser is een nieuw type laser voor de huid. Het handstuk van de laser schiet een groot aantal hele kleine gaatjes in de huid met behulp van laserlicht. Per vierkante centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Door deze gefractioneerde laser ontstaat er ook een thermische energie in de huid. Beide acties versterken elkaar. Ook wordt een kwart van de dode huidcellen verwijderd. Deze minuscuul kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken alsmede collageen. De huid krijgt een gigantische boost. De behandeling zelf heeft een echt tintelend effect. De laser gaat zo snel dat het pijnsignaal niet de tijd heeft om door de zenuwen bij de hersenen te komen. De huid warmt heel snel op, daardoor zal hij rood worden en aanvoelen als een lichte zonverbranding.

Huidanalyse

Voorafgaand aan het behandeltraject vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten plaats. Tijdens dit consult maken wij gebruik van de Observ 520 X.
Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.