Huidverjonging

Deze behandeling met de fractional laser is simpelweg de beste huidverjongingsbehandeling zonder dat daar een chirurg aan te pas hoeft te komen. Al na enkele behandelingen ziet u fantastische resultaten die u een lange tijd zult behouden. De huid wordt aanzienlijk strakker en veerkrachtiger en tevens ziet de huid er zichtbaar jonger en gladder uit.

Maak een afspraak Brochure

RESULTAAT VAN DE LASERBEHANDELING

  • Stralende egale teint
  • Vermindering rimpels en fijne lijntjes
  • Huidverstrakking
  • Vermindering pigmentvlekken
  • Het verbeteren van de porie structuur
  • Vermindering van kraaienpootjes rondom de ogen

FRACTIONAL LASER

De fractional laser is een nieuw type laser voor de huid. Deze methode werkt totaal anders dan andere bestaande technieken. De behandeling is namelijk zeer patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend.

AANTAL BEHANDELINGEN

Door de intensiteit van de behandeling mag u deze behandeling enkel 4 keer doen (maandelijks). Vervolgens mag u de behandeling gedurende twee jaar niet volgen. Het meest optimale bereik wordt behaald 3 tot 4 maanden na de laatste behandeling.

DE BEHANDELING

De fractional laser is een nieuw type laser voor de huid. Het handstuk van de laser schiet een groot aantal hele kleine gaatjes in de huid met behulp van laserlicht. Per vierkante centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Door deze gefractioneerde laser ontstaat er ook een thermische energie in de huid. Beide acties versterken elkaar. Ook wordt een kwart van de dode huidcellen verwijderd. Deze minuscuul kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken alsmede collageen. De huid krijgt een gigantische boost. De behandeling zelf heeft een echt tintelend effect. De laser gaat zo snel dat het pijnsignaal niet de tijd heeft om door de zenuwen bij de hersenen te komen. De huid warmt heel snel op, daardoor zal hij rood worden en aanvoelen als een lichte zonverbranding.

Huidanalyse

Voorafgaand aan het behandeltraject vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten plaats. Tijdens dit consult maken wij gebruik van de Observ 520 X.
Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.

HUIDTHERAPEUTEN EN SPECIALISTEN

Huidtherapeuten en specialisten

Estelle Alink

HUIDTHERAPEUTE

In 2018 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Al sinds dat ik jong ben wist ik dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. Tijdens mijn opleiding merkte ik tijdens het behandelen van cliënten met acne dat ik wat diepgang miste. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook erg last gehad van acne en ik wilde er alles aan doen om dit beter te maken. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

ROSEMARIJN ANZENHOFER

HUIDTHERAPEUTE

Mijn naam is Rosemarijn Anzenhofer. Ik studeerde in 2017 af als Huidtherapeute aan de Haagse Hogeschool. In mijn studie richtte ik me met name op de cosmetische kant van het vak. Ik schreef mijn afstudeerscriptie over de Soprano ontharingslaser. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in de laser- en acnetherapie. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Verena Boom

HUIDTHERAPEUTE

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik de studie huidtherapie gaan volgen. Dit heb ik gedaan omdat de medische kant van het vak mij erg aansprak. In 2010 ben ik afgestudeerd en ben ik als huidtherapeute en schoonheidsspecialiste gaan werken en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Fulden Ulusoy- Eminoglou

HUIDTHERAPEUTE

Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat en de uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor mensen die soms al jaren last hebben van een huidprobleem is wat mij zo aanspreekt. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

JAMIE HOOGERBRUGGE

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Sinds 2010 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Schoonheids- specialisten

Pamela Janssens

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nadat ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste heb gehaald, heb ik de opleiding Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

KWALITEIT EN VEILIGHEID HUIDVERJONGING

Kwaliteit staat centraal in MH Kliniek. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats. Vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld en houdt MH Kliniek zich op alle fronten aan de voor haar relevante wetgeving. Naast ons eigen kwaliteitssysteem en de toewijding van onze medewerkers zorgt ook de Nederlandse wetgeving voor een kwaliteitsgarantie. MH Kliniek voldoet aan alle wetten en regels die vanuit de overheid opgelegd zijn.

KWALITEITSWET ZORGINSTELLINGEN

Deze wet verplicht klinieken om systematisch en structureel aandacht te hebben voor kwaliteit. Het beleid van een kliniek moet erop gericht zijn om verantwoorde zorg te leveren. Hieronder wordt verstaan dat de zorg doeltreffend en doelmatig moet zijn, patiëntgericht en afgestemd op reële behoeften. Iedere kliniek is verplicht om een kwaliteitssysteem te hanteren en jaarlijks een kwaliteitsjaarverslag uit te brengen.

WET BEROEPEN INDIVIDUELE GEZONDHEIDSZORG (BIG)

Deze wet stelt regels aan de beroepsuitoefening en heeft als doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken en de patiënt te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van beroepsbeoefenaren. Hiertoe zijn in de wet waarborgen opgenomen als titelbescherming, registratie, bevoegdheidsregeling voorbehouden handelingen en tuchtrecht. In MH Kliniek betekent dat, dat alleen BIG geregistreerde artsen en/of chirurgen die gecertificeerd zijn door de European Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery werkzaam zijn.

WET OP DE GENEESKUNDIGE BEHANDELINGSOVEREENKOMST

Deze wet regelt een aantal rechten en plichten van de cliënt en de arts. Het recht op informatie over de behandeling is een van de meest belangrijke. De arts is verplicht om u te informeren over de aard van een behandeling, de in acht te nemen leefregels na de behandeling, over de mogelijke risico’s, de alternatieven en de te verwachten resultaten. Verder staan in deze wet onder andere beschreven het recht op inzage in het medisch dossier, de vereiste toestemming voor de behandeling en het recht op privacy en geheimhouding.

WET KLACHTRECHT CLIËNTEN ZORGSECTOR

Deze wet verplicht klinieken een formele regeling voor de behandeling van klachten te treffen. Bij de klachtencommissie kan een klacht worden ingediend tegen een zorgaanbieder over een gedraging van hem of van voor hem werkzame personen. De commissie behandelt de klacht op basis van een klachtenreglement dat aan de patiënt ter beschikking gesteld moet worden. MH Kliniek heeft zich om optimale kwaliteit te bieden en garanderen via Enface kliniek aangesloten bij de klachtenregeling van het UMC St Radboud.

VOOR DE BEHANDELING

De dag van de behandeling hoeft u geen make-up op te doen. Ga vanaf 4 weken voor de behandeling niet meer in de zon. Onderga drie weken voor de laserbehandeling geen microdermabrasie behandeling.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling wordt er een verzachtende en herstellende crème aangebracht en een zon beschermende crème. Zelf moet u een zonnebrandcrème (spf30) meerdere keren per dag smeren (om de 2 uur). Gebruik geen ijs om uw huid te koelen. Mocht u toch willen koelen neem dan een koude handdoek!

U dient 24 uur te wachten voor u make-up mag aanbrengen, en dan alleen een minerale make-up. Met alle andere foundations dient u minimaal een week te wachten. Tot 24 uur na de behandeling niet naar de sauna, zwemmen of intensief sporten.

KOSTEN VAN EEN HUIDVERJONGING

  Per behandeling
Fractional lift deel gelaat (bijvoorbeeld rondom de ogen) € 119,-
Fractional lift gelaat € 169,-
Fractional lift gelaat + hals € 189,-
Fractional lift gelaat + hals + decolleté € 215,-

VOOR EN NA FOTO'S

Fractional laserkuur na 4 beh. huidverbetering. Let op de lijntjes wangen, ogen en frisse huidtoon

VIDEO

Maak een afspraak Brochure