Huidverstrakking

Deep fractional RF (REVERSO® ) Meest innovatieve en unieke behandeling tegen een verslapte en hangende huid. Downtime varieert van slechts enkele uren tot 1 dag en kan het gehele jaar door ondergaan worden. In één behandeling worden honderden microkanaaltjes gecreëerd. Tijdens de genezing van deze micro-kanaaltjes groeit het weefsel weer naar elkaar toe waardoor de huid verstrakt. Het genezingsproces zorgt ervoor dat collageen en elastine wordt aangemaakt. Hierdoor wordt de huid voller, steviger en veerkrachtiger. Dit alles leidt tot een egalere huid, verbetering van textuur, versteviging en verstrakking, kortom: een jonger uitziende huid.

Maak een afspraak Brochure

RESULTAAT

 • een strakkere en gladdere huid
 • beter gedefinieerde gezichtscontouren
 • vermindering en vervaging van je rimpels
 • een gelifte huid zonder operatie

FRACTIONAL LASER

De fractional laser is een nieuw type laser voor de huid. Deze methode werkt totaal anders dan andere bestaande technieken. De behandeling is namelijk zeer patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend.

AANTAL BEHANDELINGEN

Voor een optimaal resultaat is doorgaans een kuur van minimaal 3 behandelingen nodig met tussenposes van circa 3 tot 4 weken.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling voelt u kort achter elkaar shots, wat ervaren wordt als lokale elektrische schokjes. De huid voelt hierna warm aan, met een piek warmte die circa 30 minuten na het plaatsen van het laatste shot bereikt is. Hierna neemt de warmte weer af. Als verzorgende en kalmerende nabehandeling brengen wij het speciaal ontwikkelde Premium Biocellulose Masker aan. Dit dunne en doorschijnende masker voelt aan als een tweede huid en sluit perfect aan op de behoefte van de huid na een REVERSO® behandeling. Het masker verzacht de huid. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijke genezingsproces van de huid wordt ondersteund. Na de behandeling ontvang u een tweede masker mee voor thuisgebruik zodat je je huid ’s avonds of op een moment dat u fijn vindt nogmaals kunt kalmeren en verzorgen.

Huidanalyse

Voorafgaand aan het behandeltraject vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult, bij één van onze specialisten, plaats. Tijdens dit consult maken wij gebruik van de Observ 520 X. Deze huidscan analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken. En tegelijkertijd monitoren we uw resultaat. U krijgt tijdens het eerste consult uitleg over alle mogelijkheden en er zal een behandelplan worden opgesteld. Deze krijgt u toegestuurd. Tevens ontvangt u de brochure, tips en nazorgadvies.

HUIDTHERAPEUTEN EN SPECIALISTEN

Huidtherapeuten en specialisten

Estelle Alink

HUIDTHERAPEUTE

In 2018 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Al sinds dat ik jong ben wist ik dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. Tijdens mijn opleiding merkte ik tijdens het behandelen van cliënten met acne dat ik wat diepgang miste. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook erg last gehad van acne en ik wilde er alles aan doen om dit beter te maken. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

ROSEMARIJN ANZENHOFER

HUIDTHERAPEUTE

Mijn naam is Rosemarijn Anzenhofer. Ik studeerde in 2017 af als Huidtherapeute aan de Haagse Hogeschool. In mijn studie richtte ik me met name op de cosmetische kant van het vak. Ik schreef mijn afstudeerscriptie over de Soprano ontharingslaser. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in de laser- en acnetherapie. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Verena Boom

HUIDTHERAPEUTE

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik de studie huidtherapie gaan volgen. Dit heb ik gedaan omdat de medische kant van het vak mij erg aansprak. In 2010 ben ik afgestudeerd en ben ik als huidtherapeute en schoonheidsspecialiste gaan werken en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Fulden Ulusoy- Eminoglou

HUIDTHERAPEUTE

Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat en de uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor mensen die soms al jaren last hebben van een huidprobleem is wat mij zo aanspreekt. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

JAMIE HOOGERBRUGGE

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Sinds 2010 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Schoonheids- specialisten

Pamela Janssens

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nadat ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste heb gehaald, heb ik de opleiding Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

KWALITEIT EN VEILIGHEID HUIDVERSTRAKKING

Kwaliteit staat centraal in MH Kliniek. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats. Vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld en houdt MH Kliniek zich op alle fronten aan de voor haar relevante wetgeving. Naast ons eigen kwaliteitssysteem en de toewijding van onze medewerkers zorgt ook de Nederlandse wetgeving voor een kwaliteitsgarantie. MH Kliniek voldoet aan alle wetten en regels die vanuit de overheid opgelegd zijn.

KWALITEITSWET ZORGINSTELLINGEN

Deze wet verplicht klinieken om systematisch en structureel aandacht te hebben voor kwaliteit. Het beleid van een kliniek moet erop gericht zijn om verantwoorde zorg te leveren. Hieronder wordt verstaan dat de zorg doeltreffend en doelmatig moet zijn, patiëntgericht en afgestemd op reële behoeften. Iedere kliniek is verplicht om een kwaliteitssysteem te hanteren en jaarlijks een kwaliteitsjaarverslag uit te brengen.

WET BEROEPEN INDIVIDUELE GEZONDHEIDSZORG (BIG)

Deze wet stelt regels aan de beroepsuitoefening en heeft als doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken en de patiënt te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van beroepsbeoefenaren. Hiertoe zijn in de wet waarborgen opgenomen als titelbescherming, registratie, bevoegdheidsregeling voorbehouden handelingen en tuchtrecht. In MH Kliniek betekent dat, dat alleen BIG geregistreerde artsen en/of chirurgen die gecertificeerd zijn door de European Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery werkzaam zijn.

WET OP DE GENEESKUNDIGE BEHANDELINGSOVEREENKOMST

Deze wet regelt een aantal rechten en plichten van de cliënt en de arts. Het recht op informatie over de behandeling is een van de meest belangrijke. De arts is verplicht om u te informeren over de aard van een behandeling, de in acht te nemen leefregels na de behandeling, over de mogelijke risico’s, de alternatieven en de te verwachten resultaten. Verder staan in deze wet onder andere beschreven het recht op inzage in het medisch dossier, de vereiste toestemming voor de behandeling en het recht op privacy en geheimhouding.

WET KLACHTRECHT CLIËNTEN ZORGSECTOR

Deze wet verplicht klinieken een formele regeling voor de behandeling van klachten te treffen. Bij de klachtencommissie kan een klacht worden ingediend tegen een zorgaanbieder over een gedraging van hem of van voor hem werkzame personen. De commissie behandelt de klacht op basis van een klachtenreglement dat aan de patiënt ter beschikking gesteld moet worden. MH Kliniek heeft zich om optimale kwaliteit te bieden en garanderen via Enface kliniek aangesloten bij de klachtenregeling van het UMC St Radboud.

VOOR DE BEHANDELING

 • Twee weken voor de behandeling dient de huid optimaal beschermd te worden tegen zonlicht met een breed spectrum zonnebescherming van minimaal SPF 30.
 • Bij gebruik van huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten is het advies om 7 dagen voorafgaand aan de REVERSO® behandeling te stoppen met deze producten. Uw behandelaar zal u hierin adviseren en zo nodig alternatievenvoorstellen.
 • Bij intensieve haargroei dient u één dag voor de behandeling het behandelgebied te scheren.
 • Bij gebruik van pigment-onderdrukkende huid-producten dient op de dag van de behandeling hiermee gestopt te worden.

NA DE BEHANDELING

 • Gebruik direct na de behandeling een zonnebescherming van minimaal SPF 30 met een breedspectrum aan bescherming gebruikt te worden. Dit dient de eerste 4 weken na de behandeling en gedurende de volledige kuur aangehouden te worden.
 • De eerste week na de behandeling mag u naar behoefte extra hydraterende - en voedende huidverzorgingsproducten gebruiken. Één week na de behandeling mogen alle huidverzorgingsproducten - inclusief intensieve zuren, retinoïden en pigmentonderdrukkers - weer gebruikt worden.
 • Vermijd het gebruik van parfum en cosmetische producten op de dag van de behandeling in het behandelgebied. De eerste 4 uur na de behandeling mag u de huid niet nat maken of reinigen. Deep Fractional RF.
 • De eerste 48 uur na de behandeling: voorkom heet douchen, sauna, intensief sporten of bewegen, zwemmen en baden. In de eerste week dient u niet te krabben aan de huid en eventueel ontstane schilfertjes.

KOSTEN VAN EEN HUIDVERSTRAKKING  Per behandeling
Gelaat € 450,-
Gelaat en Hals of decolleté € 700,-
Gelaat, hals en decolleté € 900,-
  3 behandelingen
Gelaat € 1200,-
Gelaat en Hals of decolleté € 1800,-
Gelaat, hals en decolleté € 2200,-

VOOR EN NA FOTO'S

Maak een afspraak Brochure