Kraaienpootjes

Heeft u last van kraaienpootjes, fronsrimpels, bunny lines op de neus, voorhoofdsrimpels of andere storende rimpels in uw gezicht? Dan kan een rimpelbehandeling de oplossing daarvoor zijn.


Rimpelbehandeling

HOE ONTSTAAN KRAAIENPOOTJES?

De lijntjes naast de ogen noemen we ook wel kraaienpootjes, oftewel de lachrimpels. Zij worden voornamelijk veroorzaakt door spieractiviteit bij het lachen en knijpen van de ogen. Hoe sterker de mimiek, des te meer (diepe) rimpels rondom de ogen zullen ontstaan.

Bij een jonge en elastische huid verdwijnen de lachrimpels bij het ontspannen van de oogspier. Echter, tijdens het verouderingsproces wordt de huid steeds minder soepel en elastisch. De kraaienpootjes trekken dan niet meer weg en blijven duidelijk zichtbaar in de huid staan.

Lijntjes om de ogen kunnen effectief worden behandeld met de rimpelbehandeling met spierverslappende vloeistof. De kringspier rondom de ogen ontspant waardoor fijne lijntjes verdwijnen en diepere rimpels vervagen. Afhankelijk van de hoeveelheid spierverslappende vloeistof kunt u zelf bepalen hoeveel lijntjes u zou willen vervagen. Ook de kleine rimpeltjes onder de ogen kunnen tijdelijk hierdoor worden vermindert.


Lees meer over rimpelbehandelingen