Microneedling

Is een microneedling behandeling met Derma-pen 4 iets voor u? Deze methode maakt met behulp van naaldjes minuscule gaatjes in de huid. De pen bevat naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen en daar minuscule kanaaltjes maken. De behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van de huid en maakt het mogelijk om werkstoffen in de huid te brengen. Het doel van de methode is om structurele huidverbetering tot stand te brengen.

Maak een afspraak Brochure

Behandel tal van huidproblemen

Microneedling kan ingezet worden bij het behandelen van tal van huidproblemen, waaronder:

  • rimpels
  • huidverslapping
  • (acne)littekens
  • grove huidstructuur/ vergrote poriën
  • rosacea
  • couperose
  • pigmentvlekken

Wat kunt u verwachten van de microneedling met Derma-pen 4 behandeling?

De gaatjes in de huid zijn waarneembaar als puntbloedinkjes en deze sluiten binnen zeven minuten na de behandeling. Hierdoor wordt het natuurlijk herstel en wondgenezingsproces in de huid geactiveerd en de fibroblast gestimuleerd. De stimulering van de fibroblast zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid strakker, gladder en steviger wordt. Het effect van een microneedling behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft ongeveer drie maanden nodig om tot een optimaal collageen en elastineniveau te komen.

Wat kunt u direct na de microneedling met Derma-pen 4 behandeling verwachten?

Na de behandeling ziet de huid er direct rood uit en dit kan 48 uur aanhouden. De huid kan warm en prikkelend aanvoelen, alsof er te lang in de zon is gezeten. Ook kunnen er bloeduitstortinkjes ontstaan, dit is niet ernstig en trekt vanzelf weg. Tot vier weken na de microneedling behandeling moet u oppassen met de zon. De huidtherapeut zal u het juiste zonebeschermingsproduct met fysisch filter adviseren.

 
 

Uber Pro Peel van Dermapen

Breid uw behandeling uit met de exclusief voor microneedling ontwikkelde Uber Pro Peel van Dermapen. Deze peeling wordt ingezet om het resultaat van uw behandeling te ondersteunen én versterken. De Uber Pro Peel, boordevol krachtige ingrediënten, draagt bij aan het verkrijgen van een gezonde en stralende huid.

Advisering op maat

Voor iedere huidtherapeutische behandeling zal de specialiste alle mogelijkheden met u bespreken. Dit doen we in een kosteloos en vrijblijvend consult. Ondergaat u de behandelingen in kuurverband en volgens een opgesteld behandelplan dan zult u uiteraard sneller resultaat bereiken. Ons advies zal zijn om vier tot zes behandelingen met een tussenpoos van maximaal acht weken te ondergaan. Om de werkzaamheid en resultaat nog verder te verhogen kan de huidtherapeut tussen de microneedlingbehandelingen een peeling of microdermabrasie adviseren. In combinatie met hoogwaardige producten die actieve werkstoffen bevatten haalt u alles in huis om uw huid in een betere conditie te krijgen.


Huidanalyse

Voorafgaand aan het behandeltraject vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten plaats. Tijdens dit consult maken wij gebruik van de Observ 520 X.
Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.

HUIDTHERAPEUTEN EN SPECIALISTEN

Huidtherapeuten en specialisten

Estelle Alink

HUIDTHERAPEUTE

In 2018 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Al sinds dat ik jong ben wist ik dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. Tijdens mijn opleiding merkte ik tijdens het behandelen van cliënten met acne dat ik wat diepgang miste. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook erg last gehad van acne en ik wilde er alles aan doen om dit beter te maken. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

ROSEMARIJN ANZENHOFER

HUIDTHERAPEUTE

Mijn naam is Rosemarijn Anzenhofer. Ik studeerde in 2017 af als Huidtherapeute aan de Haagse Hogeschool. In mijn studie richtte ik me met name op de cosmetische kant van het vak. Ik schreef mijn afstudeerscriptie over de Soprano ontharingslaser. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in de laser- en acnetherapie. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Verena Boom

HUIDTHERAPEUTE

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik de studie huidtherapie gaan volgen. Dit heb ik gedaan omdat de medische kant van het vak mij erg aansprak. In 2010 ben ik afgestudeerd en ben ik als huidtherapeute en schoonheidsspecialiste gaan werken en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Fulden Ulusoy- Eminoglou

HUIDTHERAPEUTE

Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat en de uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor mensen die soms al jaren last hebben van een huidprobleem is wat mij zo aanspreekt. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

JAMIE HOOGERBRUGGE

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Sinds 2010 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Schoonheids- specialisten

Pamela Janssens

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nadat ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste heb gehaald, heb ik de opleiding Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

KWALITEIT EN VEILIGHEID MICRONEEDLING

Kwaliteit staat centraal in MH Kliniek. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats. Vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld en houdt MH Kliniek zich op alle fronten aan de voor haar relevante wetgeving. Naast ons eigen kwaliteitssysteem en de toewijding van onze medewerkers zorgt ook de Nederlandse wetgeving voor een kwaliteitsgarantie. MH Kliniek voldoet aan alle wetten en regels die vanuit de overheid opgelegd zijn.

KWALITEITSWET ZORGINSTELLINGEN

Deze wet verplicht klinieken om systematisch en structureel aandacht te hebben voor kwaliteit. Het beleid van een kliniek moet erop gericht zijn om verantwoorde zorg te leveren. Hieronder wordt verstaan dat de zorg doeltreffend en doelmatig moet zijn, patiëntgericht en afgestemd op reële behoeften. Iedere kliniek is verplicht om een kwaliteitssysteem te hanteren en jaarlijks een kwaliteitsjaarverslag uit te brengen.

WET BEROEPEN INDIVIDUELE GEZONDHEIDSZORG (BIG)

Deze wet stelt regels aan de beroepsuitoefening en heeft als doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken en de patiënt te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van beroepsbeoefenaren. Hiertoe zijn in de wet waarborgen opgenomen als titelbescherming, registratie, bevoegdheidsregeling voorbehouden handelingen en tuchtrecht. In MH Kliniek betekent dat, dat alleen BIG geregistreerde artsen en/of chirurgen die gecertificeerd zijn door de European Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery werkzaam zijn.

WET OP DE GENEESKUNDIGE BEHANDELINGSOVEREENKOMST

Deze wet regelt een aantal rechten en plichten van de cliënt en de arts. Het recht op informatie over de behandeling is een van de meest belangrijke. De arts is verplicht om u te informeren over de aard van een behandeling, de in acht te nemen leefregels na de behandeling, over de mogelijke risico’s, de alternatieven en de te verwachten resultaten. Verder staan in deze wet onder andere beschreven het recht op inzage in het medisch dossier, de vereiste toestemming voor de behandeling en het recht op privacy en geheimhouding.

WET KLACHTRECHT CLIËNTEN ZORGSECTOR

Deze wet verplicht klinieken een formele regeling voor de behandeling van klachten te treffen. Bij de klachtencommissie kan een klacht worden ingediend tegen een zorgaanbieder over een gedraging van hem of van voor hem werkzame personen. De commissie behandelt de klacht op basis van een klachtenreglement dat aan de patiënt ter beschikking gesteld moet worden. MH Kliniek heeft zich om optimale kwaliteit te bieden en garanderen via Enface kliniek aangesloten bij de klachtenregeling van het UMC St Radboud.

VOOR- EN NAZORG MICRONEEDLING

VOORZORG

Gebruik een week voor de behandeling geen producten met Retinol en Benzoyl Peroxide. De volgende producten van Zein Obagi bevatten deze werkstoffen: Retamax, Retinol Skin Brightener en Acne control.
Als u overgevoelig bent voor herpes simplex (koortslip) raden wij aan om radical night repair en wrinkle and texture repair voor en tijdens de kuur om een herpesuitbraak tijdens het genezingsproces te onderdrukken.
Indien u Botox en/of injectables heeft ondergaan mag na twee weken de microneedlingbehandeling uitgevoerd worden en vier weken ja een injectable behandeling.

NAZORG

Direct na de behandeling ziet de huid er roze rood uit, dit kan 24 tot 48 uur aanhouden. De meest voorkomende reacties zijn; prikkeling, jeuk, zwelling en huidspanning. Ook kunnen er eventueel bloeduitstortingen ontstaan.
Reinig pas de volgende dag uw gezicht en gebruik de geadviseerde producten om de huid te ondersteunen en het resultaat te vergroten.
Gebruik geen AHA en Retinol producten gedurende de eerste week na de behandeling. De volgende producten van Zein Obagi bevatten deze werkstoffen: Retamax, Retinol Skin Brightener en Exfoliating accelerator.
Gebruik 48 uur na de behandeling geen producten met salicylzuur.
Voorkom extra warmte 48 uur na de microneedling, zoals heet douchen, sauna, zwemmen en openhaard.
Vermijd de zon voor 14 dagen. Gebruik ieder twee uur een SPF 30 of hoger. Ga niet zonder een SPF de deur uit, ook niet als het bewolkt is.
Indien er binnen zeven dagen na de behandeling een reactie optreedt die wij niet hebben besproken, neem dan contact met ons op.
Afhankelijk van de diepte van de microneedling mag deze tussen de vier en acht weken herhaald worden.

VOOR EN NA FOTO'S

Er worden altijd foto’s voor en na de behandeling gemaakt, dit om het resultaat van de ingreep goed te kunnen zien. Hier vindt u een aantal foto’s terug van voor én na de ingreep.

Microneedling behandeling

HUIDVERJONGING VIDEO

KOSTEN VAN EEN MICRONEEDLING BEHANDELING

Per behandeling
Microneedling gelaat € 199,-
Microneedling gelaat + hals € 225,-
Microneedling gelaat + hals + decolleté € 250,-

Uber Pro Peel van Dermapen

Breid uw behandeling uit met de exclusief voor microneedling ontwikkelde Uber Pro Peel van Dermapen. Deze peeling wordt ingezet om het resultaat van uw behandeling te ondersteunen én versterken. De Uber Pro Peel, boordevol krachtige ingrediënten, draagt bij aan het verkrijgen van een gezonde en stralende huid.

Maak een afspraak Brochure