Nieuw: Detox behandeling met Valmont

Ontsnap aan de drukte en ervaar een ongekende boost voor uw huid met het DetO2x Pack van Valmont. Wat de oorzaak van een grauwe huid ook is, dit bruisende masker bomvol actieve ingrediënten is een shot aan frisheid die uw huid nodig heeft om een stralende uitstraling terug te krijgen!

Welkom Annemieke!

Wij stellen u graag voor aan onze collega Annemieke! Sinds mei versterkt zij ons team in Papendrecht en Tilburg als receptioniste.

Nieuw: Accelerated Serums van ZO Skin Health

De Accelerated Serums van ZO Skin Health bevatten een hoge concentratie aan werkzame stoffen die het resultaat van uw behandeling versterken.

Aanbieding: Zomer Peeling met ZO Skin Health

Geef de huid ook tijdens de zomermaanden een boost met de speciaal ontwikkelde peeling met ZO Skin Health.

Nieuw: de Observ 520 X

Nu bij MH Kliniek; een huidscan met de Observ 520 X

MH kliniek zoekt voor de afdeling huidtherapie een gediplomeerde huidtherapeute!

MH Kliniek bestaat ruim 18 jaar en is gespecialiseerd in resultaatgerichte gezichtsbehandelingen, ooglidcorrecties, injectables en permanente make-up.

MH Kliniek zoekt voor haar vestiging in Papendrecht een receptioniste!

MH Kliniek bestaat ruim 18 jaar en is gespecialiseerd in resultaatgerichte gezichtsbehandelingen, ooglidcorrecties, injectables en permanente make-up.

Welkom, Fulden!

Fulden is huid- en oedeemtherapeut, werkt sinds kort bij MH Kliniek én heeft een grote fascinatie voor het vak huidtherapie! Want een vak, dat is het zeker!

Goed nieuws; wij mogen weer open!

Tijdens de persconferentie van 23 februari jl. werd bekend dat contactberoepen, waaronder schoonheidsspecialisten en permanente make-up specialisten, hun beroep weer mogen uitoefenen.

Verlenging lockdown 12 januari

Tijdens de persconferentie op dinsdag 12 januari jl. werd aangekondigd dat de maatregelen die sinds december van toepassing zijn verlengd worden.

U kunt bij MH Kliniek nog steeds terecht voor behandelingen

Tijdens de persconferentie van maandag 14 december jl. werd bekend gemaakt dat contactberoepen hun werk tijdelijk neer moeten leggen. Echter, mogen (para)medische contactberoepen hun werkzaamheden blijven uitvoeren.

Ontdek de producten van Valmont of ZO Skin Health

Bij het epileren en verven van uw wenkbrauwen of wimpers (€30,-) wordt de behandeling tijdelijk uitgebreid met een reiniging, exfoliatie en passende dag- of nachtverzorging.


 


BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Schrijf u in op onze mailing en ontvang € 5,- korting op uw volgende behandeling.

Home Prettig6
 
MH Kliniek

PAPENDRECHT

Nanengat 8, 3356 AA Papendrecht
078-64 25 141

RIJSWIJK

Broekmolenweg 20, 2289 BE Rijswijk
070-74 00 004


Blijf op de hoogte!