Het is feest bij MH Kliniek!

Onze collega Inge is bevallen van een prachtige zoon.

INTRODUCTIEBEHANDELING VALMONT €69,-

Of uw huid nu verlangt naar hydratatie, balans of glans; het antwoord vindt u in de producten van Valmont. Om u kennis te laten maken met deze hoogwaardige producten beginnen wij het jaar goed met een huidanalyse en speciaal ontwikkelde, op maat gemaakte behandeling van 45 minuten.

Begin het jaar goed met de Winter Peeling van ZO Skin Health

Last van een doffe, grauwe huid? De wintermaanden kunnen erg tekenend voor uw huid zijn. Speciaal voor deze tijd hebben wij een behandeling gecreëerd waarin de Perfect Peel van ZO Skin Health centraal staat. Deze peeling verbetert onder meer de huidtoon- en structuur, heeft een verhelderende werking en vermindert onzuiverheden en fijne lijntjes. De Winter Peeling kan diverse huidproblemen efficiënt en effectief behandelen.

Onze behandelingen gaan door! 😊

Tijdens de persconferentie van 26 november jl. werd bekend dat (para)medische contactberoepen en zorgaanbieders die onder de Wkkgz vallen ook na 17:00 uur mogen behandelen.

25% korting op geselecteerde producten van Valmont!

De hoogwaardige producten van Valmont zorgen voor een stralende, gezonde en energieke huid. Deze producten met hoogwaardige ingrediënten zijn een mooi cadeau om te geven én te krijgen.

Wij zijn open!

Tijdens de persconferentie van 12 november jl. zijn er verscherpte maatregelen aangekondigd. Dit houdt in dat wij tot en met zaterdag 4 december gewijzigde openingstijden hebben.

Onze GGD vergunning

Onze GGD vergunning

Goed nieuws, onze GGD vergunning is verlengd!

Gezuiverd water in Papendrecht

Goed drinkwater draagt bij aan een gezonde huid. Daarom schenken wij nu gezuiverd water in onze kliniek in Papendrecht!

Collageen Boost Behandeling

Wisselende weersomstandigheden, onregelmatigheden of stress kunnen uw huid behoorlijk uit balans brengen. De Collageen Boost Behandeling is exclusief ontwikkeld om de balans in uw huid van binnenuit te herstellen.

Modellen gezocht!

Voor opnames zijn wij op zoek naar modellen voor:
Permanente make-up eyeliner
Permanente make-up powder/ ombre brows

Mondkapjesplicht in kliniek

Vanwege de aangescherpte maatregelen geldt er vanaf zaterdag 6 november een mondkapjesplicht in onze klinieken.

15% korting op laser ontharen!

(Ongewenste) haargroei op het lichaam of gezicht wordt door velen als storend ervaren. Regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor huidirritaties, ingegroeide haartjes en stoppels.


 


BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Schrijf u in op onze mailing en ontvang € 5,- korting op uw volgende behandeling.

Home Prettig6
 

Blijf op de hoogte!