U kunt bij MH Kliniek nog steeds terecht voor behandelingen

Tijdens de persconferentie van maandag 14 december jl. werd bekend gemaakt dat contactberoepen hun werk tijdelijk neer moeten leggen. Echter, mogen (para)medische contactberoepen hun werkzaamheden blijven uitvoeren.

Onze huidtherapeutische behandelingen, ooglidcorrecties en injectable behandelingen gaan dus gewoon door! Dit geldt ook voor de consulten en checks die bij deze specialisten ingepland staan. Alle behandelingen bij onze schoonheid- en permanente make-up specialisten worden tot en met 19 januari 2021 niet uitgevoerd.

Iedereen die in de aankomende maand een afspraak heeft staan die naar aanleiding van de recentelijk aangekondigde maatregelen niet meer door kan gaan, wordt telefonisch op de hoogte gebracht. De komende weken zullen wij van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar zijn. Vanwege de huidige maatregelen is het niet mogelijk om producten en/ of cadeaubonnen af te halen in één van onze klinieken.

Een bestelling voor uw producten kunt u per mail of telefonisch doorgeven. Wij pakken deze feestelijk in en bezorgen uw bestelling binnen een straal van 25 kilometer van Papendrecht zonder verzendkosten. Nog geen cadeau voor de feestdagen? Onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven én te krijgen! De cadeaubon sturen wij samen met wat leuke samples kosteloos per post naar u toe.

Wij wensen u, ondanks de bijzondere tijd, fijne dagen toe en hopen u in 2021 snel weer te mogen ontvangen bij MH Kliniek.

Wij adviseren u om uw producten tijdig te bestellen in verband met de aanhoudende drukte bij PostNL