Herfstactie: 20% korting op Microdermabrasie

Nu de zomer voorbij is, is het tijd om de balans op te maken. Uw huid is in de zomermaanden onderhevig geweest aan een tal van externe, schadelijke factoren.

Diverse huidproblemen kunnen het gevolg zijn, zoals hyperpigmentatie, verstopte poriën, zonneschade en een veranderde huidstructuur.

De herfst is hét moment om deze indicaties op een intensieve en doeltreffende manier aan te pakken. MH Kliniek bundelt de beste behandelingen op dit gebied en heeft speciaal voor de herfstmaanden een intensief behandelpakket samengesteld:

NU
20% korting op een microdermabrasie behandeling i.c.m. een peeling*

Huidanalyse

Voorafgaand aan het behandeltraject vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten plaats. Tijdens dit consult maken wij gebruik van de Observ 520 X. Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses.

Toe aan een boost voor uw huid? Plan dan nu uw afspraak.


*Deze actie is geldig t/m 30 november 2021.
*Deze behandelingen zijn niet mogelijk wanneer u: zwanger of sterk gebruind bent, antibiotica gebruikt, in de afgelopen 2 weken een botox behandeling, of in de afgelopen 4 weken een fillerbehandeling heeft ondergaan.