Peelings

De peelings van DermaQuest bestaan allemaal uit een combinatie van verschillende ingrediënten, met elk hun eigen karakteristieke eigenschap. Door de verschillende ingrediënten in te zetten, kunnen huidproblemen effectief en efficiënt worden aangepakt. DermaQuest maakt gebruik van specifieke ingrediënten die zuren tijdens de peeling kunnen neutraliseren, waardoor de peeling een relatief korte herstelperiode heeft. Het unieke aan deze peelings is de variatie in sterkte en werkzame stoffen, die optimaal resultaat mogelijk maken voor verschillende huidindicaties zoals: anti-aging, acne, (acne)littekens, grove poriën, pigmentatie en rosacea.

Maak een afspraak Brochure

Hoeveel behandelingen?

Voor het beste resultaat adviseren wij de peelings in een kuurverband te volgen. Afhankelijk van de indicatie die wij willen behandelen kan dat een combinatie zijn van diverse behandelmethoden met tussenpozen van twee tot vier weken.

Wat kunt u van een peeling verwachten

DermaQuest peelings variëren in sterkte en kunnen worden onderverdeeld in oppervlakkig of mediumdiep. De ingrediënten die in de verschillende peelings verwerkt zitten, zijn onder andere TCA, Jessner, retinol, melk-,glycol- en salicylzuur. De indicatie waarvoor de peelings worden ingezet, kan variëren van het verfrissen van de huid tot het corrigeren van de huid in diepere lagen.

Wat ervaart u tijdens en vlak na een peeling?

Afhankelijk van de sterkte van de peeling kunt u een lichte tot intense prikkeling van de huid ervaren. De huid kan er direct na de behandeling rood uitzien. Na een mediumdiepe peeling kan in de navolgende zeven dagen de huid strak aanvoelen en tijdelijk veranderen in een donkere kleur. Ook kan één tot drie dagen na de peeling schilfering ontstaan, dit kan ongeveer zeven dagen duren. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste.Huidanalyse

Voorafgaand aan het behandeltraject vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten plaats. Tijdens dit consult maken wij gebruik van de Observ 520 X.
Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.

HUIDTHERAPEUTEN EN SPECIALISTEN

Huidtherapeuten en specialisten

Estelle Alink

HUIDTHERAPEUTE

In 2018 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Al sinds dat ik jong ben wist ik dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. Tijdens mijn opleiding merkte ik tijdens het behandelen van cliënten met acne dat ik wat diepgang miste. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook erg last gehad van acne en ik wilde er alles aan doen om dit beter te maken. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

ROSEMARIJN ANZENHOFER

HUIDTHERAPEUTE

Mijn naam is Rosemarijn Anzenhofer. Ik studeerde in 2017 af als Huidtherapeute aan de Haagse Hogeschool. In mijn studie richtte ik me met name op de cosmetische kant van het vak. Ik schreef mijn afstudeerscriptie over de Soprano ontharingslaser. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in de laser- en acnetherapie. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Verena Boom

HUIDTHERAPEUTE

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik de studie huidtherapie gaan volgen. Dit heb ik gedaan omdat de medische kant van het vak mij erg aansprak. In 2010 ben ik afgestudeerd en ben ik als huidtherapeute en schoonheidsspecialiste gaan werken en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Fulden Ulusoy- Eminoglou

HUIDTHERAPEUTE

Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat en de uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor mensen die soms al jaren last hebben van een huidprobleem is wat mij zo aanspreekt. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

JAMIE HOOGERBRUGGE

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Sinds 2010 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Schoonheids- specialisten

Pamela Janssens

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nadat ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste heb gehaald, heb ik de opleiding Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

Wordt het vergoedt door de zorgverzekeraar?

In sommige gevallen kan de behandeling, gegeven door de huidtherapeut, geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Voorzorg

 • Gebruik een week voor de behandeling geen producten met Retinol en Benzoyl Peroxide. De volgende producten van Zein Obagi bevatten deze werkstoffen: Retinol Skin Brightener, Wrinkle + Texture Repair, Radical Night Repair en Acne Control.
 • Als u overgevoelig bent voor herpes simplex (koortslip) raden wij aan om voor en tijdens de kuur L-Lycine te gebruiken, om een herpesuitbraak tijdens het genezingsproces te onderdrukken.

Nazorg

 • Direct na de peeling ziet de huid er roze/rood uit, dit kan 24 tot 48 uur aanhouden. De roodheid gaat gepaard met warmteontwikkeling.
 • Na een oppervlakkige peeling kan er lichte schilfering en droogheid ontstaan die drie tot vijf dagen kan aanhouden. Na een mediumdiepe peeling zal de navolgende zeven dagen de huid strak aanvoelen en eventueel veranderen in een donkere kleur. Het schilferen zal na één tot drie dagen ontstaan.
 • Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatst. Het schilferen kan gepaard gaan met jeuk.
 • Gebruik de producten die de huidtherapeut adviseert om de huid te herstellen en het resultaat te optimaliseren.
 • Gebruik geen AHA en Retinol producten gedurende de eerste week na de behandeling. De volgende producten van Zein Obagi bevatten deze werkstoffen: Retinol Skin Brightener, Wrinkle + Texture Repair, Radical Night Repair en Exfoliating Accelerator.
 • Vermijd zonnen voor 14 dagen. Gebruik iedere twee uur een SPF 30 of hoger. Ga niet zonder een SPF de deur uit, ook niet als het bewolkt is.
 • Zodra de huid weer prettig aanvoelt en niet meer schilfert, mag u weer scrubben. Na een oppervlakkige peeling is dat vaak na drie dagen en bij een mediumdiepe peeling na zeven dagen.
 • Niet wrijven of pulken aan eventuele vellen, dit kan resulteren in littekenvorming en hyperpigmentatie.
 • Indien er binnen zeven dagen na de behandeling een reactie optreed die wij niet hebben besproken, neem dan contact met ons op.

KOSTEN VAN EEN PEELING

Peelings Level 1 Level 2 Level 3
Gelaat Level 1 € 99,- Level 2 € 119,- Level 3 € 145,-
Gelaat + hals Level 1 € 129 Level 2 € 149 Level 3 € 169
Gelaat + hals + decolleté Level 1 € 155 Level 2 € 179 Level 3 € 199
Maak een afspraak Brochure