Filler neuslippenplooi

Het plaatsen van een filler bij uw neuslippenplooi kan die storende bobbel in de neusbrug, die plooi in de neuspunt of een naar beneden hangende neuspunt corrigeren. Een versterkte neusliplijn kan u immers een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal-fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik. Bezoek onze huidkliniek in Papendrecht of Rijswijk voor een gratis en vrijblijvend consult.


Fillerbehandeling

NEUSLIPLIJN BEHANDELEN EN VOORKOMEN

De plooi die vanaf uw neusvleugels richting de mondhoeken loopt noemt men ook wel de neusliplijn. Bij veel mensen is deze plooi al van jongs af aan zichtbaar. Naarmate u ouder wordt zakt het onderhuidse vetweefsel vanaf het jukbeen naar beneden. Deze verzakking veroorzaakt een zwaarte in de wang ter hoogte van de neusliplijn. Als gevolg hiervan ontstaat een steeds dieper wordende lijn die bovendien kan gaan doorlopen richting de kaaklijn. Dit kan zorgen voor een zorgelijke, strenge of vermoeide blik of uitstraling.

In een relatief vroege fase ontstaat door het lachen een huidrimpel die op een bepaald moment niet meer verdwijnt. In dit geval kan de neusliplijn uitstekend worden behandeld met Teosyal Global Action. Tijdens de behandeling wordt de huidlijn direct onder plooi opgevuld waarbij het effect ongeveer een jaar zichtbaar blijft. Door een tijdige behandeling van deze huidlijnen wordt de vorming van diepere onomkeerbare rimpels voorkomen.

Later kunnen fillers in de neusliplijn gecombineerd worden met een herstel van het jukbeenvolume om een mooi herstel te krijgen van de natuurlijke en zachte contouren in uw gezicht.

Lees meer over fillerbehandelingen