Rimpelbehandeling

Wil u uw fronsrimpels verminderen, uw voorhoofdsrimpels verwijderen, uw kraaienpootjes verminderen of andere storende rimpels in uw gezicht behandelen? En komt u uit de regio van Rotterdam of Den Haag? Dan kan een rimpelbehandeling en/of fillerbehandeling in onze huidklinieken in Papendrecht of Rijswijk daarvoor de oplossing zijn. Afhankelijk van het type rimpel wordt voor één van deze behandelmethodes gekozen.
Er zijn verschillende soorten rimpelbehandelingen die u kunt ondergaan bij MH Kliniek. Lees er hieronder meer over.

Nieuwe tarieven!

We hebben onze tarieven gunstig voor u verlaagd!

1 regio €240,- voor €195,-
2 regio's €350,- voor €345,-
3 regio's €525,- voor €505,-

WAT IS EEN RIMPELBEHANDELING?

Bij een rimpelbehandeling wordt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier vertraagd. De behandeling wordt tevens gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels. Dynamische rimpels ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek sterk is, zoals de frons, het voorhoofd en rondom de ogen. Doordat de spiertjes niet meer, of minder goed, kunnen samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels.

BEHANDELEN EN VOORKOMEN

Met deze specifieke behandeling is het bovendien mogelijk om de vorming van (meer) rimpels te voorkomen. Al sinds de jaren 90 wordt de behandeling toegepast voor cosmetische doeleinden. De oorsprong hiervan ligt bij de specialismen neurologie en oogheelkunde, waar het gebruikt wordt om spastische spieren te laten verslappen. Een rimpelbehandeling is volkomen veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Bovendien zal de behandelde spier zich na enkele maanden volledig herstellen.


HOELANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Het resultaat blijft gemiddeld 3 tot 5 maanden zichtbaar. Hoe vaker u deze behandeling ondergaat, hoe langer het resultaat zichtbaar blijft.


DE BEHANDELING

Met een zeer kleine naald wordt de spierverslappende vloeistof heel precies op de vooraf besproken locaties ingespoten. Doordat de naald zo klein is, is de behandeling niet pijnlijk. De te behandelen plek hoeft vooraf dan ook niet verdoofd te worden.


HOELANG DUURT DEZE BEHANDELING?

De behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten, na de behandeling kunt u direct naar huis.


WAARVOOR WORDT EEN RIMPELBEHANDELING MET SPIERVERSLAPPENDE VLOEISTOF NOG MEER GEDAAN BIJ MH KLINIEK?

Overmatig transpireren
Deze behandeling brengt de zweetklieren tot rust, waardoor de zweetproductie onder de oksels, handen of voeten met ongeveer 95% zal afnemen. Overmatig zweten op een andere plek, naar aanleiding van deze behandeling, komt zelden voor.

Knarsetanden
Het vermindert of stopt de klachten van tandenknarsen door de spierspanning in de kauwspieren te verlagen. Bovendien kunnen ongewenst scherpe kaakcontouren door deze behandeling worden verzacht.

Migraine & hoofdpijnklachten
Bij ongeveer 70% van de mensen met migraine en spanningshoofdpijn leidt deze behandeling tot een duidelijke afname van de hoofdpijnklachten.