LASER ONTHAREN

Heeft u geen zin meer om wekelijks te harsen, scheren of epileren? Dan is laser ontharing de oplossing. MH Kliniek beschikt over de Soprano Titanium - de nieuwste ontwikkeling in laser ontharen. Een pijnvrije, zeer effectieve oplossing die ongewenst haar verwijdert.

Maak een afspraak Brochure

Superieure resultaten met de Soprano Titanium

De driedimensionale Soprano Titanium laser geeft in één puls een combinatie van de Alexandrite, Diode en YAG-laser. Een behandeling met de Soprano Titanium is de meest effectieve manier om ongewenste haargroei op ieder huid- en/of haartype te behandelen.

Te behandelen lichaamsdelen

Lichaamsdelen die wij vaak behandelen zijn:
• Gezicht
• Benen
• Oksels
• Rug
• Bikinilijn

De laserbehandeling wordt uitgevoerd door één van onze huidtherapeuten. Wilt u meer informatie over onze specialisten, klik op de tab 'specialisten' onder aan de pagina.

Voordelen van een behandeling met de Soprano Titanium:

✔️De effectiviteit van deze behandeling zorgt ervoor dat er tot 25% minder behandelingen nodig zijn.
✔️De exclusieve 3D-technologie combineert de lasergolflengen 755 nm, 810 nm en 1064 nm in één puls. Haren in diverse huidlagen worden zo in één keer effectief behandeld.
✔️ De vernieuwde koeltechnologie in het saffieren handstuk zorgt voor optimaal huidcomfort.
✔️ De extra grote behandelkop maakt het mogelijk om een groter gebied te behandelen, en zo voor u de behandelduur te verkorten.
✔️ Een kleinere kop behandelt nauwkeurig moeilijker te bereiken huidoppervlakten.
✔️ De Soprano Titanium maakt het mogelijk om pijnloos en effectief het gehele jaar door te behandelen, ongeacht uw huid- en/of haartype.

Klik hier voor meer informatie

HUIDTHERAPEUTEN EN SPECIALISTEN

Huidtherapeuten en specialisten

Estelle Alink

HUIDTHERAPEUTE

In 2018 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Al sinds dat ik jong ben wist ik dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. Tijdens mijn opleiding merkte ik tijdens het behandelen van cliënten met acne dat ik wat diepgang miste. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook erg last gehad van acne en ik wilde er alles aan doen om dit beter te maken. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

ROSEMARIJN ANZENHOFER

HUIDTHERAPEUTE

Mijn naam is Rosemarijn Anzenhofer. Ik studeerde in 2017 af als Huidtherapeute aan de Haagse Hogeschool. In mijn studie richtte ik me met name op de cosmetische kant van het vak. Ik schreef mijn afstudeerscriptie over de Soprano ontharingslaser. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in de laser- en acnetherapie. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Verena Boom

HUIDTHERAPEUTE

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik de studie huidtherapie gaan volgen. Dit heb ik gedaan omdat de medische kant van het vak mij erg aansprak. In 2010 ben ik afgestudeerd en ben ik als huidtherapeute en schoonheidsspecialiste gaan werken en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Fulden Ulusoy- Eminoglou

HUIDTHERAPEUTE

Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat en de uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor mensen die soms al jaren last hebben van een huidprobleem is wat mij zo aanspreekt. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

JAMIE HOOGERBRUGGE

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Sinds 2010 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Schoonheids- specialisten

Pamela Janssens

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nadat ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste heb gehaald, heb ik de opleiding Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

KWALITEIT EN VEILIGHEID PERMANENTE ONTHARING

Kwaliteit staat centraal in MH Kliniek. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats. Vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld en houdt MH Kliniek zich op alle fronten aan de voor haar relevante wetgeving. Naast ons eigen kwaliteitssysteem en de toewijding van onze medewerkers zorgt ook de Nederlandse wetgeving voor een kwaliteitsgarantie. MH Kliniek voldoet aan alle wetten en regels die vanuit de overheid opgelegd zijn.

KWALITEITSWET ZORGINSTELLINGEN

Deze wet verplicht klinieken om systematisch en structureel aandacht te hebben voor kwaliteit. Het beleid van een kliniek moet erop gericht zijn om verantwoorde zorg te leveren. Hieronder wordt verstaan dat de zorg doeltreffend en doelmatig moet zijn, patiëntgericht en afgestemd op reële behoeften. Iedere kliniek is verplicht om een kwaliteitssysteem te hanteren en jaarlijks een kwaliteitsjaarverslag uit te brengen.

WET BEROEPEN INDIVIDUELE GEZONDHEIDSZORG (BIG)

Deze wet stelt regels aan de beroepsuitoefening en heeft als doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken en de patiënt te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van beroepsbeoefenaren. Hiertoe zijn in de wet waarborgen opgenomen als titelbescherming, registratie, bevoegdheidsregeling voorbehouden handelingen en tuchtrecht. In MH Kliniek betekent dat, dat alleen BIG geregistreerde artsen en/of chirurgen die gecertificeerd zijn door de European Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery werkzaam zijn.

WET OP DE GENEESKUNDIGE BEHANDELINGSOVEREENKOMST

Deze wet regelt een aantal rechten en plichten van de cliënt en de arts. Het recht op informatie over de behandeling is een van de meest belangrijke. De arts is verplicht om u te informeren over de aard van een behandeling, de in acht te nemen leefregels na de behandeling, over de mogelijke risico’s, de alternatieven en de te verwachten resultaten. Verder staan in deze wet onder andere beschreven het recht op inzage in het medisch dossier, de vereiste toestemming voor de behandeling en het recht op privacy en geheimhouding.

WET KLACHTRECHT CLIËNTEN ZORGSECTOR

Deze wet verplicht klinieken een formele regeling voor de behandeling van klachten te treffen. Bij de klachtencommissie kan een klacht worden ingediend tegen een zorgaanbieder over een gedraging van hem of van voor hem werkzame personen. De commissie behandelt de klacht op basis van een klachtenreglement dat aan de patiënt ter beschikking gesteld moet worden. MH Kliniek heeft zich om optimale kwaliteit te bieden en garanderen via Enface kliniek aangesloten bij de klachtenregeling van het UMC St Radboud.

VOOR- EN NAZORG BIJ PERMANENTE ONTHARING

VOOR DE BEHANDELING

Voor een optimaal resultaat raden wij u het volgende aan:
- Bij het eerste gesprek is het belangrijk dat de specialist de haren goed kan beoordelen om op die manier de juiste laser behandeling te kiezen.
- Minimaal 4 weken voor de behandeling niet meer waxen, epileren of harsen;
- Minimaal 2 weken voor en ná de behandeling uit de zon blijven en niet onder de zonnebank gaan, dit om pigmentvlekken te voorkomen;
- Geen zelfbruinende crème 2 weken voor de behandeling en ná de behandeling gebruiken;
- 1 of 2 dagen voor de behandeling raden wij u aan het lichaamsdeel te scheren;
- Wordt uw gezicht gelaserd dan dient u geen make up te dragen en ook die dag niet uw gezicht te scrubben.

NA DE BEHANDELING

Voor het beste resultaat dient u na de behandeling:
- Het behandelde gebied meerdere malen per dag met minimaal SPF 30 zonnebrand crème in te smeren;
- Voorzichtig te zijn met sporten op de dag van de behandeling in verband met zweten en schuren.

LASERONTHARING VIDEOPrijzen losse behandelingen

Doordat de haren in een groeicyclus zitten zal de behandeling moeten worden herhaald. Na gemiddeld 8-10 behandelingen (die om de 6 tot 8 weken worden herhaald) bent u van uw ongewenste haren af. De behandelingen zijn relatief goedkoop, nagenoeg pijnloos en voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Laser ontharen gelaat per behandeling
Bovenlip € 59,-
Kin € 59,-
Bovenlip en kin € 99,-
Wangen € 75,-
Kaaklijn € 75,-
Hals € 75,-
Gelaat € 125,-
Laser ontharen lichaam* per behandeling
Bikinilijn € 95,-
Bikini volledig € 139,-
Bilnaad € 95,-
Billen € 175,-
Oksels € 65,-
Bikini volledig + bilnaad € 171,-
Buik streepje € 65,-
Buik € 175,-
Borst € 185,-
Schouders of onderrug € 185,-
Rug € 325,-
Laser ontharen ledematen* per behandeling
Onderarmen € 135,-
Bovenarmen € 155,-
Armen volledig € 235,-
Onderbenen € 209,-
Bovenbenen € 260,-
Knieën € 60,-
Benen volledig € 415,-

5+1 GRATIS DEALS
*Combineer gebieden op het lichaam en/ of de ledematen en ontvang iedere zesde behandeling gratis!

Nieuw bij MH kliniek: Topdeals en betalen in termijnen

Ervaar de kwaliteit van onze behandelingen tegen een aantrekkelijke prijs.

Topdeals zijn pakketprijzen voor zes behandelingen waarbij diverse gebieden tegen een nog scherpere prijs gecombineerd worden.
De topdeal kunt u in één keer of in vier termijnen voldoen.

Losse behandeling Topdeal Per behandeling U bespaart totaal
Oksels Losse behandeling€ 65,- Topdeal€ 295,- Per behandeling€ 49,- U bespaart totaal€ 95,-
Oksels + bikinilijn Losse behandeling€ 160,- Topdeal€ 595,- Per behandeling€ 99,- U bespaart totaal€ 365,-
Oksels + bikinilijn volledig Losse behandeling€ 204,- Topdeal€ 895,- Per behandeling€ 149,- U bespaart totaal€ 329,-
Onderbenen Losse behandeling€ 209,- Topdeal€ 695,- Per behandeling€ 116,- U bespaart totaal€ 559,-
Bovenbenen Losse behandeling€ 260,- Topdeal€ 995,- Per behandeling€ 217,- U bespaart totaal€ 565,-
Hele benen Losse behandeling€ 415,- Topdeal€ 1.550,- Per behandeling€ 258,- U bespaart totaal€ 940,-
Rug Losse behandeling€ 345,- Topdeal€ 1.325,- Per behandeling€ 221,- U bespaart totaal€ 745,-
Rug + schouders + nek + deel bovenarm Losse behandeling€ 395,- Topdeal€ 1.575,- Per behandeling€ 263,- U bespaart totaal€ 795,-

BETALEN IN TERMIJNEN, EEN WIN-WIN DEAL!

Uw betaling van een topdeal laser ontharen kunt u vanaf nu in vier gelijke termijnen voldoen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. U neemt het topdealpakket voor laser ontharen van de oksels en bikinilijn t.w.v. €595,-.
  2. Uw pakketprijs à €595,- delen wij door vieren, het bedrag wordt dan € 148,75.
  3. De eerste vier keer dat u voor uw behandeling komt rekenen we dit bedrag met u af.
  4. Bij uw vijfde en zesde behandeling hoeft u dus niets meer te betalen.

U profiteert van de topdeals en tegelijkertijd hoeft u het grote bedrag niet in één keer te betalen.

Losse behandelingen kunnen niet in termijnen worden betaald.
Maak een afspraak Brochure