Gezichtsbehandelingen Valmont

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan. Van een intensieve gezichtsbehandeling van ZO Skin Health, tot een collageenvliesmasker van Valmont. Hieronder vindt u alle behandelingen van het merk Valmont.
Wij bieden u de mogelijkheid om iedere gezichtsbehandeling als duo te boeken. U betaalt dan tweemaal het normale tarief.
Bij iedere gezichtsbehandeling is het mogelijk om een aanvullende behandeling, zoals het verven en/of epileren van de wenkbrauwen, bij te boeken.

Huidanalyse

Tijdens uw eerste bezoek zal de specialiste desgewenst een uitgebreide huidanalyse maken. Door onze specialisaties (microdermabrasie, skinrejuvenation / huidverjonging d.m.v. IPL licht en rimpelbehandelingen d.m.v. Botox of fillers en ooglidcorrecties) zijn wij in staat om vele huidproblemen te behandelen. Kortom, verzorging op maat met 100% betrouwbare producten staan garant voor weldaad, behaaglijkheid, comfort en resultaat.

Anti-aging producten

Valmont heeft een uniek aanbod aan producten. Al meer dan 20 jaar is Valmont, de specialist van cellulaire cosmeticaverzorging, befaamd als anti-aging expert. Altijd dichtbij de technologie is Valmont toegewijd aan de toekomst van de huid van de vrouw.
Valmont heeft producten voor diverse huidtypen.

Het merk gebruikt actieve ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Het DNA en het collageen is samengevoegd met Zwitsers gletsjerwater en plantenextracten en afkomstig uit het hart van Zwitserland. Dit garandeert zichtbare en langdurige resultaten.

VERZORGENDE GEZICHTSBEHANDELING

Optimale verzorging staat centraal in deze behandeling. Diverse massagetechnieken worden toegepast, zodat producten optimaal worden opgenomen. De huid zal er na de behandeling weer stralend en verfrist uitzien. Door een keuze te maken uit het hoogwaardige assortiment van drie merken, is deze behandeling voor ieder huidtype geschikt.

Verzorgende behandeling met Valmont€ 92,-60 min.Huidanalyse

Voorafgaand aan deze behandeling is het mogelijk een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialisten te plannen. Tijdens dit consult stellen zij een uitgebreide huidanalyse op met behulp van de Observ 520 X.
Een huidscan met de Observ is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.
Benieuwd naar uw huidconditie? Vermeld dan bij het maken van uw afspraak dat u een huidscan met de Observ 520x wenst.

GEZICHTSBEHANDELING

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens onze Valmont schoonheidsbehandelingen, die volgens een speciale methode worden uitgevoerd. Zo worden er verbluffende resultaten behaald met het Collageenvliesmasker van Valmont. Dit masker is voor 100% samengesteld uit puur en oorspronkelijk collageen, wat een biologische lifting garandeert en de textuur van de huid op spectaculaire wijze verbetert. De behandeling herstelt de stevigheid en de veerkracht van het weefsel, en maakt rimpels en fijne lijntjes glad. De huid wordt onmiddelijk weer elastisch, soepel en stralend.
De intensieve Collageen Behandeling wordt aangevuld door een intensief, voedend en liftend ampul dat onder het collageenvliesmasker wordt aangebracht.

Valmont Collageen Behandeling€ 164,-75 min.
Valmont Collageen Intensief Behandeling€ 180,-90 min.