Gezichtsbehandelingen Valmont

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan. Van een aromatherapeutische gezichtsbehandeling van Decléor, tot een collageenvliesmasker van Valmont. Hieronder vindt u alle behandelingen van het merk Valmont.
Wij bieden u de mogelijkheid om iedere gezichtsbehandeling als duo te boeken. U betaalt dan tweemaal het normale tarief.
Bij iedere gezichtsbehandeling is het mogelijk om een aanvullende behandeling, zoals het verven en/of epileren van de wenkbrauwen, bij te boeken.

Huidanalyse

Tijdens uw eerste bezoek zal de specialiste desgewenst een uitgebreide huidanalyse maken. Door onze specialisaties (microdermabrasie, skinrejuvenation / huidverjonging d.m.v. IPL licht en rimpelbehandelingen d.m.v. Botox of fillers en ooglidcorrecties) zijn wij in staat om vele huidproblemen te behandelen. Kortom, verzorging op maat met 100% betrouwbare producten staan garant voor weldaad, behaaglijkheid, comfort en resultaat.

Anti-aging producten

Valmont heeft een uniek aanbod aan producten. Al meer dan 20 jaar is Valmont, de specialist van cellulaire cosmeticaverzorging, befaamd als anti-aging expert. Altijd dichtbij de technologie is Valmont toegewijd aan de toekomst van de huid van de vrouw.
Valmont heeft producten voor diverse huidtypen.

Het merk gebruikt actieve ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Het DNA en het collageen is samengevoegd met Zwitsers gletsjerwater en plantenextracten en afkomstig uit het hart van Zwitserland. Dit garandeert zichtbare en langdurige resultaten.

VERZORGENDE GEZICHTSBEHANDELING

Optimale verzorging staat centraal in deze behandeling. Diverse massagetechnieken worden toegepast, zodat producten optimaal worden opgenomen. De huid zal er na de behandeling weer stralend en verfrist uitzien. Door een keuze te maken uit het hoogwaardige assortiment van drie merken, is deze behandeling voor ieder huidtype geschikt.

Verzorgende behandeling met Valmont€ 87,-60 min. 

INTENSIEVE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling bestaat uit een intensieve reiniging van de huid. Nadat aanwezige onzuiverheden zijn verwijderd, wordt er een intensief, verzorgend masker aangebracht. De huid zal er vervolgens weer schoon, energiek en stralend uitzien. Al uw gezichtsbehandelingen worden door het gebruik van verscheidene producten, en in samenspraak met een ervaren specialiste, aangepast op uw huidtype en de behoefte van uw huid.

Intensief reinigende behandeling met Valmont€ 66,-45 min.

GEZICHTSBEHANDELING

De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens onze Valmont schoonheidsbehandelingen, die volgens een speciale methode worden uitgevoerd. Zo worden er verbluffende resultaten behaald met het Collageenvliesmasker van Valmont. Dit masker is voor 100% samengesteld uit puur en oorspronkelijk collageen, wat een biologische lifting garandeert en de textuur van de huid op spectaculaire wijze verbetert. De behandeling herstelt de stevigheid en de veerkracht van het weefsel, en maakt rimpels en fijne lijntjes glad. De huid wordt onmiddelijk weer elastisch, soepel en stralend.
De intensieve Collageen Behandeling wordt aangevuld door een intensief, voedend en liftend ampul dat onder het collageenvliesmasker wordt aangebracht.

Valmont Collageen Behandeling€ 149,-75 min.
Valmont Collageen Intensief Behandeling€ 165,-90 min.