Wimpers & wenkbrauwen verven

Dat een goed geëpileerde wenkbrauw veel kan doen voor het gezicht is duidelijk. Maar met de juiste kleur zal de oogopslag er nog sprekender door worden! Door het verven van de wenkbrauwen en de wimpers wordt de aandacht op de ogen gevestigd en krijgt het gezicht meer uitstraling.

De best passende kleur

Voor het verven van de wenkbrauwen en de wimpers wordt gebruikt gemaakt van verschillende kleuren en speciale verf voor dit proces. De meest gebruikte kleuren voor het verven van wimpers en wenkbrauwen zijn: zwart, zwart/blauw, bruin en lichtbruin. Het is belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de persoon en wat bij diegene past om het mooiste resultaat te krijgen.

De behandeling

Om te voorkomen dat de verf op de huid of in de ogen komt, wordt bij het verven van wimpers gebruik gemaakt van zogenaamde wimperblaadjes en huidbeschermingscreme. De houdbaarheid van de kleuren zijn per persoon verschillend, maar meestal zal de kleur na 4 tot 8 weken vervaagd zijn. Tegen die tijd zullen de wimpers en wenkbrauwen ongeveer hun oude vertrouwde kleur terug hebben. Ideaal voor op vakantie, want u hoeft geen make up te gebruiken om de wimpers en wenkbrauwen te kleuren.