GEZICHTSBEHANDELINGEN ZO Skin Health

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan. Van een intensieve gezichtsbehandeling van ZO Skin Health, tot een collageenvliesmasker van Valmont. Hieronder vindt u alle behandelingen van het merk ZO Skin Health.
Wij bieden u de mogelijkheid om iedere gezichtsbehandeling als duo te boeken. U betaalt dan tweemaal het normale tarief.
Bij iedere gezichtsbehandeling is het mogelijk om een aanvullende behandeling, zoals het verven en/of epileren van de wenkbrauwen, bij te boeken.

Huidanalyse

Tijdens uw eerste bezoek zal de specialiste desgewenst een uitgebreide huidanalyse maken. Door onze specialisaties (microdermabrasie, skinrejuvenation / huidverjonging d.m.v. IPL licht en rimpelbehandelingen d.m.v. Botox of fillers en ooglidcorrecties) zijn wij in staat om vele huidproblemen te behandelen. Kortom, verzorging op maat met 100% betrouwbare producten staan garant voor weldaad, behaaglijkheid, comfort en resultaat.

Het beste merk voor de meest uitlopende huidaandoeningen

ZO Skin Health; "Een gezonde huid voor iedereen".
Medische huidverbeteringssystemen zorgen voor een transformatie in de huid. Het merk behandelt de meest uiteenlopende huidaandoeningen, van hyperpigmentatie tot zwangerschapsmaskers tot acné, ernstige huidveroudering en zonbeschadigingen tot rosacea.

INTENSIEVE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling bestaat uit een intensieve reiniging van de huid. Nadat aanwezige onzuiverheden zijn verwijderd, wordt er een intensief, verzorgend masker aangebracht. De huid zal er vervolgens weer schoon, energiek en stralend uitzien. Al uw gezichtsbehandelingen worden door het gebruik van verscheidene producten, en in samenspraak met een ervaren specialiste, aangepast op uw huidtype en de behoefte van uw huid.

Intensief reinigende behandeling met ZO Skin Health€ 65,-45 min.