Filler behandeling

Ontevreden over uw neuslippenplooi? Een filler verfraait uw neuslippenplooi. Uw dunne lippen opvullen? Met een filler in uw lippen is dit eenvoudig te realiseren. Uw ingevallen wangen opvullen? Met een filler in uw wangen geven wij u uw jeugdige uitstraling terug. Soms kan een rimpelbehandeling ook de oplossing zijn. Afhankelijk van het te behandelen gebied kiezen we voor een filler behandeling of een rimpel behandeling. Welkom in onze huidklinieken in regio Den Haag (Rijswijk) en Rotterdam (Papendrecht)!

Maak een afspraak Brochure

Nieuwe tarieven!

We hebben onze tarieven gunstig voor u verlaagd!

Filler 0,5 ml* €279,-
Filler 1 ml* €500,-

WAARVOOR WORDEN FILLERS TOEGEPAST?

Fillers zijn geschikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volumeverlies van de huid. Bij het ouder worden gaat ook de kwaliteit van de huid achteruit. Tevens kan door roken of veelvuldige blootstelling aan de zon de huid ook slapper worden. Dit resulteert in een veroudering van het gezicht, wat door middel van fillers kan worden verholpen. U kunt onder andere de jukbeenderen, lippen, lijntjes boven de lippen en kaaklijn met fillers laten behandelen.

WAT IS EEN FILLER?

Fillers zijn Injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, wat bijdraagt aan een verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies. Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Statische rimpels is de benaming voor lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht.

Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven. Bij MH Kliniek hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. MH Kliniek werkt nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.FILLERS WORDEN ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:

Wallen en donkere kringen
Een speciaal ontwikkelde filler voor wallen (Redensity II) geeft ter hoogte van de traangootjes plaatselijk meer volume, en creëert hierdoor een frisse en uitgeruste uitstraling.

Lippen
Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden met behulp van fillers.

Afhangende mondhoeken
Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige en/of chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Ingevallen wangen / Liquid facelift opvullen met fillers
Door het opvullen van ingevallen wangen en/of de jukbeenderen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.

Neusliplijn
Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Holle slapen
Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.


cosmetisch arts / dermatoloog

Artsen en specialisten

ALICE VAN DER LINDEN

Cosmetisch arts rimpelbehandeling
Papendrecht

Ik studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht en ben daar begin 2012 afgestudeerd. Voordat ik me gespecialiseerd heb in injectables, heb ik gewerkt als arts binnen de hyperbare geneeskunde. Lees meer

Chirurg

Artsen en specialisten

Dr. M. Habib

DERMATOLOOG
Rijswijk

Dr Habib specialiseerde zich tot dermatoloog aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Zijn opleiding tot cosmetisch dermatoloog genoot hij aan het Erasmus Medisch Centrum onder begeleiding van dr. Peter Velthuis (oprichter van de Velthuis klinieken). Lees meer

(KNO) artsen

KWALITEIT EN VEILIGHEID RIMPELBEHANDELINGEN

Kwaliteit staat centraal in MH Kliniek. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats. Vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld en houdt MH Kliniek zich op alle fronten aan de voor haar relevante wetgeving. Naast ons eigen kwaliteitssysteem en de toewijding van onze medewerkers zorgt ook de Nederlandse wetgeving voor een kwaliteitsgarantie. MH Kliniek voldoet aan alle wetten en regels die vanuit de overheid opgelegd zijn.

KWALITEITSWET ZORGINSTELLINGEN

Deze wet verplicht klinieken om systematisch en structureel aandacht te hebben voor kwaliteit. Het beleid van een kliniek moet erop gericht zijn om verantwoorde zorg te leveren. Hieronder wordt verstaan dat de zorg doeltreffend en doelmatig moet zijn, patiëntgericht en afgestemd op reële behoeften. Iedere kliniek is verplicht om een kwaliteitssysteem te hanteren en jaarlijks een kwaliteitsjaarverslag uit te brengen.

WET BEROEPEN INDIVIDUELE GEZONDHEIDSZORG (BIG)

Deze wet stelt regels aan de beroepsuitoefening en heeft als doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken en de patiënt te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van beroepsbeoefenaren. Hiertoe zijn in de wet waarborgen opgenomen als titelbescherming, registratie, bevoegdheidsregeling voorbehouden handelingen en tuchtrecht. In MH Kliniek betekent dat, dat alleen BIG geregistreerde artsen en/of chirurgen die gecertificeerd zijn door de European Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery werkzaam zijn.

WET OP DE GENEESKUNDIGE BEHANDELINGSOVEREENKOMST

Deze wet regelt een aantal rechten en plichten van de cliënt en de arts. Het recht op informatie over de behandeling is een van de meest belangrijke. De arts is verplicht om u te informeren over de aard van een behandeling, de in acht te nemen leefregels na de behandeling, over de mogelijke risico’s, de alternatieven en de te verwachten resultaten. Verder staan in deze wet onder andere beschreven het recht op inzage in het medisch dossier, de vereiste toestemming voor de behandeling en het recht op privacy en geheimhouding.

WET KLACHTRECHT CLIËNTEN ZORGSECTOR

Deze wet verplicht klinieken een formele regeling voor de behandeling van klachten te treffen. Bij de klachtencommissie kan een klacht worden ingediend tegen een zorgaanbieder over een gedraging van hem of van voor hem werkzame personen. De commissie behandelt de klacht op basis van een klachtenreglement dat aan de patiënt ter beschikking gesteld moet worden. MH Kliniek heeft zich om optimale kwaliteit te bieden en garanderen via Enface kliniek aangesloten bij de klachtenregeling van het UMC St Radboud.

VOOR- EN NAZORG RIMPELBEHANDELINGEN

VOOR DE BEHANDELING

De arts bepaalt samen met u de gewenste plaats van de injecties. Vaak wordt u gevraagd bepaalde gezichtsuitdrukkingen te doen, zodat de arts de juiste plek samen kan bepalen. Nadat u met de arts uw wensen heeft doorgenomen, kan de arts aangeven of het gewenste resultaat haalbaar is. Na het invullen van een behandelovereenkomst kan de behandeling plaatsvinden.

NA DE BEHANDELING

Het behandelgebied van de inspuitingen/Injectables kan enkele uren rood en gezwollen aanzien. Echter, bent u de volgende dag weer toonbaar. Bij rimpelbehandelingen moet u het volgende in de gaten houden:

  • Na de behandeling dient u het hoofd rechtop te houden, zodat het middel zich niet naar andere spiergroepen verspreidt;
  • De geïnjecteerde spiergroepen dient u gedurende 1,5 uur veelvuldig te gebruiken. Het middel “nestelt” zich dan in de spier;
  • U kunt de huid gewoon schoonmaken, verzorgen en eventueel make-up aanbrengen. Na 8 tot 10 dagen is de werking optimaal.

Deze regels hoeft u niet in acht te nemen als u met fillers/hyaluronzuur behandeld bent.

KOSTEN VAN EEN FILLERBEHANDELING

Afhankelijk van het soort rimpel zijn er diverse behandelmogelijkheden. Onze artsen zullen, dankzij hun jarenlange ervaring met inspuitingen, in een persoonlijk gesprek een passende behandeling en behandelplan voor u opstellen. Daarbij werken zij o.a. met fillers (Esthelis, Perfectha of Juvederm).

BEHANDELING VANAF € 195,-

{slider Rimpelbehandelingen|closed}

1 regio (Frons of voorhoofd of kraaienpootjes) € 200,-
2 regio’s (Frons /voorhoofd) € 350,-
3 regio’s (Frons/voorhoofd/kraaienpootjes) € 520,-

 

Fillers €279,- (0,5 ML)
Fillers €500,- (1 ML)
Overmatig transpireren van de oksels € 730,-
(mini)facelift € 3250,-
Maak een afspraak Brochure