Filler behandeling

Ontevreden over uw neuslippenplooi? Een filler verfraait uw neuslippenplooi. Uw dunne lippen opvullen? Met een filler in uw lippen is dit eenvoudig te realiseren. Uw ingevallen wangen opvullen? Met een filler in uw wangen geven wij u uw jeugdige uitstraling terug. Soms kan een rimpelbehandeling ook de oplossing zijn. Afhankelijk van het te behandelen gebied kiezen we voor een filler behandeling of een rimpel behandeling. Welkom in onze huidklinieken in regio Den Haag (Rijswijk) en Rotterdam (Papendrecht)!

Nieuwe tarieven!

We hebben onze tarieven gunstig voor u verlaagd!

Filler 1 ml* vanaf €455,-

WAARVOOR WORDEN FILLERS TOEGEPAST?

Fillers zijn geschikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volumeverlies van de huid. Bij het ouder worden gaat ook de kwaliteit van de huid achteruit. Tevens kan door roken of veelvuldige blootstelling aan de zon de huid ook slapper worden. Dit resulteert in een veroudering van het gezicht, wat door middel van fillers kan worden verholpen. U kunt onder andere de jukbeenderen, lippen, lijntjes boven de lippen en kaaklijn met fillers laten behandelen.

WAT IS EEN FILLER?

Fillers zijn Injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, wat bijdraagt aan een verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies. Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Statische rimpels is de benaming voor lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht.

Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven. Bij MH Kliniek hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. MH Kliniek werkt nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.FILLERS WORDEN ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:

Wallen en donkere kringen
Een speciaal ontwikkelde filler voor wallen (Redensity II) geeft ter hoogte van de traangootjes plaatselijk meer volume, en creëert hierdoor een frisse en uitgeruste uitstraling.

Lippen
Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden met behulp van fillers.

Afhangende mondhoeken
Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige en/of chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Ingevallen wangen / Liquid facelift opvullen met fillers
Door het opvullen van ingevallen wangen en/of de jukbeenderen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.

Neusliplijn
Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Holle slapen
Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.