Fillerbehandeling

Heeft u last van ingevallen wangen, rokerslijntjes of andere vormen van volumeverlies in uw gezicht? Dan kan een rimpel- en/of fillerbehandeling de oplossing daarvoor zijn. Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt er voor één van deze behandelmethodes gekozen.
Er zijn verschillende soorten fillerbehandelingen die u kunt ondergaan bij MH Kliniek. Lees er hier meer over.

Nieuwe tarieven!

We hebben onze tarieven gunstig voor u verlaagd!

Filler 1 ml* vanaf €455,-

WAARVOOR WORDEN FILLERS TOEGEPAST?

Fillers zijn geschikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volumeverlies van de huid. Bij het ouder worden gaat ook de kwaliteit van de huid achteruit. Tevens kan door roken of veelvuldige blootstelling aan de zon de huid ook slapper worden. Dit resulteert in een veroudering van het gezicht, wat door middel van fillers kan worden verholpen. U kunt onder andere de jukbeenderen, lippen, lijntjes boven de lippen en kaaklijn met fillers laten behandelen.

WAT IS EEN FILLER?

Fillers zijn Injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, wat bijdraagt aan een verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies. Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Statische rimpels is de benaming voor lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht.

Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven. Bij MH Kliniek hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. MH Kliniek werkt nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.FILLERS WORDEN ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:

Wallen en donkere kringen
Een speciaal ontwikkelde filler (Redensity II) geeft ter hoogte van de traangootjes plaatselijk meer volume, en creëert hierdoor een frisse en uitgeruste uitstraling.

Lippen
Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden met behulp van fillers.

Afhangende mondhoeken
Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige en/of chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Neuscorrectie
De neus heeft een prominente plek in uw gezicht. Bij een storende bobbel in de neusbrug, een plooi in de neuspunt of een naar beneden hangende neuspunt kunnen fillers uw neus corrigeren.

Ingevallen wangen
Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling.

Neusliplijn
Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Liquid facelift
Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht, zonder plastische chirurgie. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.

Holle slapen
Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.