Led-therapie

Een stralende huid dankzij de kracht van licht

  • Niet invasief
  • Volledig veilig
  • Pijnloos

Wilt u een gezonde huid?

Met de unieke, krachtige LED(licht)-fototherapie activeren wij de huidcellen. Zo wordt uw huid, in een behandeling van 10 of 20 minuten, aangezet tot natuurlijke verjongings- en genezingsprocessen. Vanaf de eerste behandeling kalmeert Dermalux huidirritaties en verbetert het onmiddellijk de teint, waardoor vitaliteit en glans worden hersteld. Zonder ongemak of hersteltijd kunnen wij uw huid dus verbeteren, een scala van huidindicaties behandelen én een boost geven aan het huidherstel.

Een exclusieve, bewezen therapie die wij bij MH Kliniek graag inzetten als zelfstandige kuur of als upgrade van uw behandeling. Uitermate geschikt om direct na bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, laserbehandeling of peeling te ondergaan. Een Dermalux behandeling bevordert het resultaat van iedere behandeling, is pijnloos en zorgt voor een sneller herstel, het hele jaar door. Er zijn dus geen tussenpozen meer nodig vanwege de zon. Voorafgaand aan het behandeltraject bespreken wij in een kosteloos en vrijblijvend consult graag alle mogelijkheden met u.

Maak een afspraak Brochure

Tijdens het (huid)verouderingsproces en bij hormonale schommelingen, wonden of medicatie kan onze huid wel wat hulp gebruiken. Wanneer cel functies afnemen willen wij deze weer stimuleren, bij ontstekingen willen wij deze remmen en bij huidschade willen wij dit herstellen. Onze huid heeft het vermogen lichtenergie te absorberen en te gebruiken voor het stimuleren en regelen van deze essentiële cel processen. Vergelijk dit proces bijvoorbeeld met de lente: er is meer licht aanwezig en de bomen en planten gaan weer groeien.

Zo kunnen wij met LED-fototherapie:

  • Genezingsprocessen versnellen door de stimulatie van cel activiteiten. Hierdoor krijgt u mooiere resultaten en heeft u minder down time bij combinatiebehandelingen.
  • De collageenproductie stimuleren waardoor de huid op den duur steviger aanvoelt.
  • Hydratatie verhogen waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden.
  • De lokale bloedsomloop bevorderen om zo roodheid en irritatie te kalmeren.
  • Bacteriën die oneffenheden veroorzaken uitschakelen waardoor u minder snel ontstekingen krijgt bij acne en rosacea.
  • De cel communicatie verbeteren waardoor de overprikkeling van pigmentcellen wordt geremd en de huidteint egaler blijft.


Behandelingen

De meest doeltreffende golflengten zijn afgebakend en in krachtige LED lampen gevangen. Dermalux Bleu 415nm, Red 633nm en NIR 83 nm vormen het zichtbare en Near Infrared deel van het lichtspectrum. Deze golflengten leveren de energiebron die de voordelen geven op bewezen huidverbetering. Net als het plantje in de lentezon hebben wij aan één dag licht niet genoeg. Huidverbetering is een proces dat prachtig gestimuleerd kan worden. Dit doen wij in kuurverband (één à twee keer per week). Daarna mag u de therapie naar behoefte onderhouden.

Dermalux Blue 415 NM ONTSTEKINGSREMMEND

Vernietigt bacteriën die acne veroorzaken en verheldert de huid zonder irritatie. Deze krachtige antibacteriële werking geeft ook een kalmerend en reducerend effect op roodheid, inflammatie en eczeem. Een perfecte ondersteuning bij acne- en rosaceaprotocollen en als bonus verbetert het uw gemoedstoestand.

Dermalux Red 633 NM STIMULEREND

Een supercharge voor celenergie. Versnelt het herstellende vermogen en vernieuwingsproces van cellen. Geeft een boost aan collageen, verhoogt de hydratatie en circulatie tegen huidveroudering. Herstelt vitaliteit en geeft glans aan uw huid. Een perfecte ondersteuning bij alle anti-agingprotocollen.

Dermalux NIR 830 NM HERSTELLEND

Een lichtopbrengst die dieper de huid ingaat om zo het wondgenezingsproces te stimuleren Door het versnellen van de celdeling met 200% kan er weer een gezonde huid ontstaan. Near Infrared (NIR) kalmeert roodheid, irritatie en vermindert pigment. NIR heeft daarnaast een pijnstillende werking en verbetert de opname van werkzame stoffen.

Bovengenoemde lichtopbrengsten worden ook gecombineerd aangeboden door speciaal op uw huidindicatie afgestelde programma’s .

HUIDTHERAPEUTEN EN SPECIALISTEN

Huidtherapeuten en specialisten

Estelle Alink

HUIDTHERAPEUTE

In 2018 heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Al sinds dat ik jong ben wist ik dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. Tijdens mijn opleiding merkte ik tijdens het behandelen van cliënten met acne dat ik wat diepgang miste. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook erg last gehad van acne en ik wilde er alles aan doen om dit beter te maken. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

ROSEMARIJN ANZENHOFER

HUIDTHERAPEUTE

Mijn naam is Rosemarijn Anzenhofer. Ik studeerde in 2017 af als Huidtherapeute aan de Haagse Hogeschool. In mijn studie richtte ik me met name op de cosmetische kant van het vak. Ik schreef mijn afstudeerscriptie over de Soprano ontharingslaser. Na mijn studie heb ik me verder ontwikkeld in de laser- en acnetherapie. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Verena Boom

HUIDTHERAPEUTE

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik de studie huidtherapie gaan volgen. Dit heb ik gedaan omdat de medische kant van het vak mij erg aansprak. In 2010 ben ik afgestudeerd en ben ik als huidtherapeute en schoonheidsspecialiste gaan werken en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

Fulden Ulusoy- Eminoglou

HUIDTHERAPEUTE

Het beroep Huidtherapie is fascinerend, het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg op maat en de uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor mensen die soms al jaren last hebben van een huidprobleem is wat mij zo aanspreekt. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Huidtherapeuten en specialisten

JAMIE HOOGERBRUGGE

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Sinds 2010 heb ik als gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste veel werkervaring opgedaan. Door mijn grote interesse in de huid ben ik aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Lees meer

Huidtherapeuten en specialisten

Schoonheids- specialisten

Pamela Janssens

SCHOONHEIDSSPECIALISTE / HUIDTHERAPEUTE

Zolang dat ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Nadat ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste heb gehaald, heb ik de opleiding Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

Schoonheids- specialisten

ELISE VAN DER PLAAT- VAN LEEUWEN

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Ik heb mijn diploma Cidesco Beauty Therapist gehaald bij het Thomas Instituut te Rotterdam. Tijdens deze ben ik zowel opgeleid tot schoonheidsspecialiste als tot visagiste.

Lees meer

Schoonheidsspecialisten

Schoonheids- specialisten

CYNTHIA VAN DER VLIES

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

In 1992 heb ik mijn vakdiploma schoonheidsspecialiste en het Cidesco diploma (internationaal erkend diploma) gehaald.Sinds die tijd werk ik met veel plezier in deze branche. In 2016 ben ik ben MH Kliniek komen werken.
Lees meer

Schoonheidsspecialisten

KWALITEIT EN VEILIGHEID DERMALUX LED-FOTOTHERAPIE

Kwaliteit staat centraal in MH Kliniek. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats. Vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld en houdt MH Kliniek zich op alle fronten aan de voor haar relevante wetgeving. Naast ons eigen kwaliteitssysteem en de toewijding van onze medewerkers zorgt ook de Nederlandse wetgeving voor een kwaliteitsgarantie. MH Kliniek voldoet aan alle wetten en regels die vanuit de overheid opgelegd zijn.

KWALITEITSWET ZORGINSTELLINGEN

Deze wet verplicht klinieken om systematisch en structureel aandacht te hebben voor kwaliteit. Het beleid van een kliniek moet erop gericht zijn om verantwoorde zorg te leveren. Hieronder wordt verstaan dat de zorg doeltreffend en doelmatig moet zijn, patiëntgericht en afgestemd op reële behoeften. Iedere kliniek is verplicht om een kwaliteitssysteem te hanteren en jaarlijks een kwaliteitsjaarverslag uit te brengen.

WET BEROEPEN INDIVIDUELE GEZONDHEIDSZORG (BIG)

Deze wet stelt regels aan de beroepsuitoefening en heeft als doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken en de patiënt te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van beroepsbeoefenaren. Hiertoe zijn in de wet waarborgen opgenomen als titelbescherming, registratie, bevoegdheidsregeling voorbehouden handelingen en tuchtrecht. In MH Kliniek betekent dat, dat er alleen gediplomeerde specialisten werkzaam zijn.

WET OP DE GENEESKUNDIGE BEHANDELINGSOVEREENKOMST

Deze wet regelt een aantal rechten en plichten van de cliënt en de arts. Het recht op informatie over de behandeling is een van de meest belangrijke. De arts is verplicht om u te informeren over de aard van een behandeling, de in acht te nemen leefregels na de behandeling, over de mogelijke risico’s, de alternatieven en de te verwachten resultaten. Verder staan in deze wet onder andere beschreven het recht op inzage in het medisch dossier, de vereiste toestemming voor de behandeling en het recht op privacy en geheimhouding.

WET KLACHTRECHT CLIËNTEN ZORGSECTOR

Deze wet verplicht klinieken een formele regeling voor de behandeling van klachten te treffen. Bij de klachtencommissie kan een klacht worden ingediend tegen een zorgaanbieder over een gedraging van hem of van voor hem werkzame personen. De commissie behandelt de klacht op basis van een klachtenreglement dat aan de patiënt ter beschikking gesteld moet worden. MH Kliniek heeft zich, om optimale kwaliteit te bieden en garanderen, aangesloten bij de klachtenregeling van de Nationale Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).


KOSTEN VAN LED-THERAPIE

Losse behandeling € 45,-
Kuur 6 behandelingen € 215,- (1,5 behandeling gratis) 20 min
Kuur 12 behandelingen € 450,- (>2 behandeling gratis) 20 min
Led-therapie als add-on bij uw behandeling € 27,50
Maak een afspraak Brochure