Permanente make-up

Bij permanente make-up wordt er door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen voor een optimaal resultaat. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste.

VOOR IEDEREEN DIE:

  • Er op ieder moment van de dag verzorgd uit wilt zien, maar niet altijd de tijd heeft;
  • Veel sport, transpireert en/of zwemt, waardoor make-up onhandig is;
  • Contactlenzen draagt;
  • Smalle lippen optisch groter wilt laten lijken, zonder injecties;
  • Bleke lippen kleur wilt geven;
  • Moeite heeft met het aanbrengen van make-up;
  • Allergisch is voor make-up;
  • De vorm of breedte van de wenkbrauwen wilt veranderen;
  • Door chemotherapie of ziekte geen haargroei op de wenkbrauwen heeft.

Door de meest ervaren specialisten

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. Bij MH Kliniek kunt u, als één van de weinigen in de regio, terecht voor permanente make-up. MH Kliniek is hier door de GGD officieel voor bestempeld met een vergunning.
Onze gecertificeerde medewerksters zijn naast het aanbrengen van permanente make-up op wenkbrauwen en eyeliners, gespecialiseerd in het aanbrengen van (3D) hairstrokes, Advanced eyeliner en full lips. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult plaats waarin wij u van alle informatie zullen voorzien.

NOUVEAU COUNTOUR

VAKMANSCHAP
Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurd. Onze specialisten zijn opgeleid bij Nouveau Contour, hét toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Iedere specialist heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De garantie voor kwaliteit vindt u terug in de jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten, en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen. Het gebruik van de nieuwste pigmenten, die nog beter in de huid blijven zitten, zorgen voor een verbluffend resultaat.

BETROUWBARE APPARATUUR
Bij MH Kliniek werken de specialisten met de Nouveau Contour Intelligent: een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computergestuurd, waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en de specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computeraansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant een nieuwe, steriele naald gebruikt, welke na de behandeling vernietigd wordt. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat het zetten van permanente make-up bij MH Kliniek volledig veilig is.